فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

زوایایی جدید از خودکشی یک هنرمند


نویسندگان کتاب زندگینامه‌ای «ونگوگ: زندگی» ادعا می‌کنند، این نقاش مشهور خودکشی نکرده است.

 نویسندگان کتاب زندگینامه‌ای «ونگوگ: زندگی» ادعا می‌کنند، این نقاش مشهور خودکشی نکرده است.

استیون نایفه و گرگوری وایت اسمیت برخلاف اعتقاد عمومی می‌گویند ونگوگ بر اثر شلیک ناخواسته اسلحه «معیوب» دو پسر که نقاش با آنها آشنایی داشته، کشته شده است.
 
ونگوگ، نقاش بزرگ هلندی سال 1890 در سن 37 سالگی در فرانسه درگذشت. نویسندگان این کتاب پس از 10 سال مطالعه آثار بیش از 20 محقق و مترجم به این نتیجه رسیده‌اند.
 
آنها می‌گویند هزاران نامه ترجمه‌نشده ونگوگ را برای نوشتن این کتاب مطالعه کرده‌اند و درمجموع 28 هزار یادداشت را پایه و اساس «ونگوگ: زندگی» قرار دادند.
 
ونگوگ در مهمان خانه اوبرژ روو زندگی می‌کرد و برای نقاشی کشیدن پای پیاده به گندم‌زاری در همان نزدیکی می‌رفت. بسیاری معتقد هستند او در همین گندم‌زار با شلیک گلوله خودکشی کرد و پس از رسیدن به مهمانخانه فوت کرد.
 
اما استیون نایفه می‌گوید: «کاملا برای ما مشخص است که او به قصد کشتن خودش به گندم‌زار نرفته است.» این نویسنده ادامه می‌دهد: «چیزی که بسیاری از آشنایان ونگوگ به آن معتقد هستند این است که شلیک اتفاقی گلوله اسلحه دو پسر موجب مرگ نقاش می‌شود، اما او برای محافظت از بچه‌ها تقصیر را به گردن می‌گیرد.»
 
این نویسنده اشاره می‌کند جان ریوالد، مورخ هنری مشهور وقتی در دهه 1930 از محل حادثه دیدار می‌کند شرحی از این ماجرا نوشته است که حرف او و همکار نویسنده‌اش را تائید می‌کند.
 
این دو می‌گویند گلوله‌ای که به ونگوگ شلیک شده، بالای شکم او را سوراخ کرده و زاویه‌دار است، این در حالی است که در خودکشی گلوله بطور مستقیم و بدون زاویه بدن را سوراخ می‌کند.
 


 


ویدیو مرتبط :
GYMKHANA 6 کن بلاک از زوایایی که تابحال ندیده اید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

۲نفر از هنرمند ان دوبلور کشورمان در گذشتند !



 

یكی از این هنرمندان علی اصغر مستان بود. او متولد ۱۳۱۱ و فارغ التحصیل هنرستان عالی هنرپیشگی و بازیگر و كارگردانتئاتر و گوینده رادیو بود. مستان یكی از بنیانگذاران انجمن گویندگان بود و در چندین دوره با عنوان دبیر و رئیس هیات مدیره حضور داشت. وی گاهی در نقش های فرعی فیلم ها گویندگی هم می كرد.

 

یكی دیگر از این هنرمندان صفیه مرتضی متولد ۱۳۲۵ و دارای لیسانس هنرهای نمایشی (تئاتر) بود. او دوبله را از سال ۱۳۴۷ آغاز كرد و به جای زنان میانسال صحبت می كرد، اما پركار نبود. گویندگی در سریال ایرانی «راز یك خزان» ـ به جای گیتی ساعتچی ـ از جمله كارهای شاخص وی و گویندگی در چند اثر مستند و سریال عربی «تهاجم» از جمله آخرین كارهای او بود.... / جام جم آنلاین