فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

رفیع پیتز در برلین



 

رفیع پیتز در برلین

 

فیلم «شكارچی» ساخته «رفیع پیتز»، كارگردان ایرانی روز گذشته در بخش رقابتی شصتمین جشنواره فیلم «برلین» به نمایش درآمد.

فیلم «شكارچی» محصول مشترك ایران و آلمان دومین ساخته «رفیع پیتز» است كه در بخش رقابتی جشنواره برلین برای كسب خرس طلا رقابت می‌كند.



این كارگردان ایرانی روز گذشته پس از نمایش فیلم در نشست خبری اینگونه مدعی شد: «فیلم من شاید در ایران به نمایش درنیاید.»



و همچنین پیتز اعلام كرد: «شباهت‌های موجود بین تنش‌هایی كه در فیلم «شكارچی» به‌تصویر كشیده شده و آن‌چه در ایران اتفاق افتاده، عجیب است.»



وی افزود: «وقتی شما فیلمی می‌سازید، می‌خواهید در جایی كه ساخته شده نمایش یابد و این طبیعی است. من عقیده دارم كه این فیلم نمایش خواهد یافت، به‌همین خاطر آن را ساختم. اما سوال این است كه چه‌قدر طول خواهد كشید كه این فیلم نمایش یابد كه جوابی برای آن ندارم. »



به گزارش فرانس‌پرس، «رفیع پیتز» در ادامه گفت: «من فكر نمی‌كنم كه "شكارچی" فیلم یك‌طرفه و مغرضانه باشد. به‌خاطر همین فكر می‌كنم حق فیلم است كه به نمایش درآید. سوال این است كه آیا در ایران این حق را به من خواهند داد؟»



آنچه در خلاصه داستان «شكارچی» در برلین منتشر شده، آمده است:« رفیع پیتز خود نقش «علی علوی» را بازی می‌كند كه به اتهام نامعلومی به زندان افتاده است.



"علوی" وی كه علاقه‌مند به شكار است، پس از بازگشت به خانه می‌فهمد كه همسرش "سارا" و دختر شش ساله‌اش گم شده‌اند. پس از ساعت‌ها انتظار، پلیس به او می‌گوید كه "سارا" در تیراندازی پلیس با تظاهركنندگان كشته شده است.



"علی" كه بعدا می‌فهمد دخترش نیز كشته شده است با تفنگ شكاری‌اش دو پلیس را می‌كشد.»



«رفیع پیتز» درباره شخصیتی كه در این فیلم بازی كرده است، معتقد است: «علی نماد جامعه مدرن است كه دیگر زمانی برای از دست دادن ندارد، نماد مردمی كه اكنون پاسخ می‌خواهند. برای مثال در ایران ۷۰ درصد مردم كم‌تر از ۳۰ سال هستند. آن‌ها بیمار نیستند؛ آنها نسل بدون آینده‌اند كه از شرایط وخیم اقتصادی رنج می‌برند.»



«پیتز» با اشاره به فیلم «زمستان است» كه سال ۲۰۰۶ در بخش رقابتی برلین نمایش یافت، اعلام كرد كه می‌خواهد اینكه چه چیزی را قصد داشته مطرح كند به مخاطب واگذار كند.



وی در توضیح گفت: «در ایران وقتی كسی را به شام دعوت می‌كنیم، انواع غذاها را برای او تهیه می‌كنیم. اما هنگام صرف شام به آن‌ها نمی‌گوییم چه بخورند. خودشان آزادند هرچه می‌خواهند انتخاب كنند. من همین ایده را درباره فیلم‌هایم دارم. من به تماشاگر احترام می‌گذارم و او را آزاد می‌گذارم تا هرچه دوست دارد فكر كند. من به توقف كامل علاقه‌ای ندارم. سه نقطه را دوست دارم.»

 

 

 

 


ویدیو مرتبط :
هواپیمای بینظیر پیتز (مدل رایو کنترلی)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آنجلینا جولی با جدیدترین اثر خود به جشنواره برلین می رود



 

زیباترین عکس طوفانی سال ۲۰۱۱ / عکس

 

فیلم های سینمایی «در سرزمین خون و عسل» به کارگردانی آنجلینا جولی و «ماشین جین منسفیلد» به کارگردانی بیلی باب تورتن در شصت و دومین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین نمایش داده می شوند.

مسئولان برگزارکننده شصت و دومین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین، روز گذشته اعلام کردند که «در سرزمین خون و عسل» (In The Land of Blood and Honey) به کارگردانی آنجلینا جولی و فیلم سینمایی «ماشین جین منسفیلد» (Jayne Mansfield`s Car) به کارگردانی بیلی باب تورتن در این جشنواره آلمانی به نمایش در می آیند.

فیلم سینمایی «ماشین جین منسفیلد» که بازیگرانی مانند رابرت دوال، جان هارت و کوین بیکان در آن ایفای نقش کرده اند برای اولین بار در جهان و در بخش مسابقه شصت و دومین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین حضور دارد و فیلم سینمایی «در سرزمین خون عسل» که نخستین تجربه کارگردانی آنجلینا جولی است نیز در بخش خارج از مسابقه این جشنواره آلمانی نمایش داده می شوند.

داستان «ماشین جین منسفیلد» در دهه ۱۹۶۰ میلادی رخ می دهد و «در سرزمین خون عسل» نیز ماجرای یک مرد جوان صرب و دختری مسلمان اهل بوسنی را به تصویر می کشد که در بحبوحه جنگ خونین عاشق هم می شوند.

همچنین مسئولان برگزارکننده شصت و چهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین اسامی تعداد دیگری از فیلم های بخش مسابقه این جشنواره آلمانی را نیز اعلام کردند.

«باربارا» (Barbara) به کارگردانی کریستین پتزولد، «گنید» (Gnade) به کارگردانی ماتیاس گلازنر و «خانه برای تعطیلات آخر هفته» (Home for the Weekend) به کارگردانی هانس کریستین شمید از جمله آثار آلمانی هستند که در این دوره از جشنواره فیلم برلین برای نخستین بار در جهان به نمایش در می آیند.

همچنین فیلم های سینمایی «آجورد هایی» (Aujourd`hui) به کارگردانی آلاین گامیس از سنگال، «سزار باید بمیرد» (Caecar Must Die) به کارگردانی پائولو و ویتوریو تاویانی از ایتالیا، «خواهر» (Sister) به کارگردانی اورسولا مایر از سوئیس، «متئورا» (Meteora) به کارگردانی اسپیروس استاتولوپولوس از یونان، «تابو» (Tabu) به کارگردانی میگل گومز از پرتغال و «فقط باد» (Just The Wind) به کارگردانی بندک فلیگوف از مجارستان دیگر فیلم های بخش مسابقه شصت و چهارمین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین هستند.

مایک لی؛ کارگردان بریتانیایی، ریاست هیات داوران جشنواره فیلم برلین را برعهده دارد و اصغر فرهادی؛ فیلمساز ایرانی/ آنتون کوربین؛ کارگردان هلندی/ فرانسوا اوزون؛ کارگردان فرانسوی/ بوعالم سانسال؛ نویسنده الجزایری/ شارلوت گنزبورگ؛ بازیگر بریتانیایی/ جیک جیلنهال؛ بازیگر آمریکایی و باربارا سوکووا بازیگر آلمان نیز اعضای هیات داوران بخش بین الملل این جشنواره آلمانی را تشکیل می دهند.

همچنین پیش از این مسئولان شصت و دومین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین اعلام کرده بودند که با اهدای جایزه خرس طلایی یک عمر دستاورد هنری به مریل استریپ، از این بازیگر ۶۳ ساله قدردانی می کنند.

بنابر اظهارات پیشین مسئولان برگزارکننده این جشنواره آلمانی فیلم سینمایی «بدرود ملکه من» (Farewell My Queen) به کارگردانی بونوا ژاکو از فرانسه در مراسم افتتاحیه شضت و دومین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین نمایش داده می شود.

فیلم سینمایی «جدایی نادر از سیمین» به نویسندگی و کارگردانی اصغر فرهادی در سال گذشته توانست جایزه خرس طلایی بهترین فیلم شصت و یکمین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین را دریافت کرد.

شصت و دومین دوره جشنواره بین المللی فیلم برلین بین روزهای ۹ تا ۱۹ فوریه سال ۲۰۱۲ میلادی (۲۰ تا ۳۰ بهمن) زمستان سال جاری و در شهر برلین آلمان برگزار می شود..../ خبرگزاری سینمای ایران