فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

دغدغه‌های شاعری که خودکشی کرد



دغدغه‌های شاعری که خودکشی کرد

اخبار,اخبار داغ,اخبار جدید

 سیلویا پلات شاعر و نویسنده آمریکایی نمی‌خواست مادرش تنها رمان او را بخواند.

به گزارش خبرآنلاین، سیلویا پلات که تنها یک رمان نوشت به نام «حباب شیشه»، هرگز نمی‌خواست تا زمانیکه مادرش اورلیا پلات زنده بود، این کتاب با نام خودش به عنوان نویسنده منتشر شود.

این خبر را الیزابت زیگموند، یکی از دوستان بسیار صمیمی پلات فاش کرد و همچنین تد هیوز، همسر این شاعر که خودش شاعری برجسته بود و اولین هیوز، خواهرشوهر پلات را متهم به پاک کردن نام خودش از ابتدای کتاب کرد. به گفته زیگموند، پلات در چاپ اول کتاب که سال 1963 با نام مستعار منتشر شد، این رمان نیمه‌زندگینامه‌ای را به زیگموند اهدا کرده بود.

دوست پلات دلیل این کار را عدم تمایل هیوز برای پیدا کردن شریک در حق نشر آثار سیلویا پلات خواند. «حباب شیشه» اولین بار در ژانویه سال 1963 منتشر شد، روی جلد این چاپ نام مستعار پلات یعنی ویکتوریا لوکاس نوشته شده و به گفته زیگموند، پلات نمی‌خواسته مادرش و دیگری کسانی که نامشان در رمان آمده، ناراحت شوند.

اورلیا پلات سال 1994 درگذشت. چاپ اول این کتاب به «الیزابت و دیوید» تقدیم شده بود و منظور الیزابت زیگموند و همسرش دیوید زیگموند، نویسنده رمان‌های علمی تخیلی بوده است. وقتی سه سال بعد از خودکشی پلات این رمان با نام پلات به عنوان نویسنده منتشر شد، دیگر خبری از تقدیم‌نامه کتاب نبود.

زیگموند پس از دیدن این نسخه به ناشر کتاب «فیبر و فیبر» نامه نوشت، اما آن‌ها اذعان کردند متوجه نشده‌اند کتاب به فردی تقدیم شده است. «به نظرم آن‌ها الکی می‌گویند. چون پلات نام مرا دقیقا روبروی صفحه اول فصل اول کتاب نوشته بود.»

ماجرا وقتی جالب می‌شود که زیگموند نامه‌ای از اولین هیوز دریافت می‌کند که در آن نوشته: «فیبر و فیبر حتما برای این نام تو را حذف کرده که در کاغذ صرفه‌جویی کند.»

تد هیوز پس از مرگ همسرش، خواهر خود را مسئول رسیدگی به چاپ آثار همسر متوفی‌اش کرد. اولین هیوز درمورد پلات گفته: «او یک هیولا بود. زن بسیار رنج‌دیده‌ای بود. برای زندگی، هر روز جنگ می‌کرد.

در «حباب شیشه» این امر کاملا مشهود است. وقتی پس از مرگش کتاب را خواندم، فقط گریستم.» او درمورد مخالفت زیگموند با چاپ کتاب با نام پلات گفت: «وقتی کسی می‌میرد دیگر این کارها چه معنایی دارد. از طرفی همه می‌دانستند این کتاب را پلات نوشته. همه دوستانش می‌دانستند.

زیگموند فکر می‌کند همه این کارها توطئه تد هیوز بوده. اما به نظر من کاملا اتفاقی بوده است.»

سیلویا پلات سال 1963 در 31 سالگی خودکشی کرد. این شاعر بزرگ که دچار افسردگی بود با خودکشی به زندگی خود پایان داد و به عقیده بسیاری تد هیوز، ملک‌الشعرای بریتانیا در این امر مقصر بود./خبر انلاین

 

 


ویدیو مرتبط :
‫دلایل افراد برای اقدام به خودکشی چیست؟ رابطه‌ی افسردگی و خودکشی‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تربیت بچه ها یکی از دغدغه های والدین است



 

 

تربیت کودکان یکی از دغدغه های والدین است

 

 

همه برنامه های تشویقی و تنبیهی که والدین در نظر می گیرند برای حذف رفتارهای غلط و جایگزین کردن آنها با رفتار درست است. اگر می خواهید در این راه موفق باشید، دانستن برخی نکات اصولی، الزامی است.

 

 

اول اینکه به ازای هر برنامه تنبیهی باید سه برابر برنامه تشویقی برای بچه ها در نظر بگیرید. دوم اینکه قبل از اجرای تنبیه و محرومیتی که در نظر دارید، هشدار دادن را فراموش نکنید. هشدار دادن قبل از محرومیت یک جور تنبیه است؛ مثلا شما قبل از اینکه پسر کوچولوی تان شروع به دویدن و توپ بازی در آپارتمان کند (که طبق قول و قرار قبلی تان این یک رفتار ممنوعه است) باید با این شیوه، هشدارهای لازم را به او بدهید: «علی جان! تو داری توی آپارتمان می دوی. قرارمون چی بود؟» مثلا او می گوید: «قرار بود آرام راه بروم.» شما ادامه می دهید: «چرا قرار شد؟ چون همسایه های پایینی ناراحت می شوند» و او تایید می کند. شما هم آفرین می گویید و از او می خواهید به صورت نمایشی از سر جای اول اش آرام راه برود و برای این کار جایزه ای دریافت کند. اما اگر سکوت کنید و بگذارید کار به جایی برسد که دویدن او و توپ بازی اش به شکسته شدن ظرفی منجر شود، عصبانی می شوید و او را تنبیه می کنید که البته غلط است. نکته سوم اینکه بعد از هشدار دادن این است که باید پیامد منطقی کار برای بچه ها معلوم شود.

 

 

فرزند شما به محض اینکه از راه می رسد جوراب اش را گلوله کرده و پرت می کند و احتمالا زیر تخت یا پشت کمد می رود. پیامد منطقی این کار چیست؟ او فردا جوراب تمیز ندارد چون آن را در جایش نگذاشته و یا از مادرش خواهش نکرده آن را بشوید. جوراب اش را پیدا نمی کند .

 

 

حالا بدون جوراب به مدرسه می رود و تذکر ناظم مدرسه او را متوجه عواقب کار بدش می کند و یاد می گیرد باید وسایل اش را سر جای خود بگذارد تا موقع لزوم آن را پیدا کند. اگر شما این پیامدها را برای فرزندتان مشخص نکنید، او هرگز مستقل بار نمی آید. بعد از هشدار و نمایاندن پیامد کار، نوبت محرومیت هاست. برحسب سن بچه و اشتباهی که انجام داده است باید محرومیت را به عنوان تنبیه در نظر بگیرید. برای بچه های زیر سنین دبستان زمان خلوت در نظر بگیرید.

 

 

این تنبیه، با فرستادن او به اتاق خلوت فرق دارد. زمان خلوت در همان محل است و مثلا بچه باید صندلی اش را رو به دیوار کند و به مدت چند دقیقه آرام بنشیند. همین که او از آن کاری که دوست داشته، محروم و مجبور شود ۵ دقیقه آرام بنشیند و دیواری را تماشا کند که هیچ جذابیتی ندارد، برایش کافی است. بچه های بزرگ تر را باید به اتاق خلوت فرستاد تا در مورد کارشان بیندیشند.

 

 

اگر به عنوان والد، در خودتان نمی بینید که این روش ها را درست انجام دهید و معمولا دنبال بچه ها می دوید تا آنها را به اتاق خلوت بفرستید و این برای آنها به یک بازی تبدیل شده، آن را انجام ندهید.بهتر است با یک مشاور صحبت کنید.

 


منبع : روزنامه سلامت