فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

در سفرهای خارجی انگشت‌نما نشوید!



سفر,مسافرت,سفر های خارجی

هر كدام از ما در خارج از كشور نماینده‌ای برای فرهنگ و تمدن كشورمان ایران هستیم و هر حركتی كه از شما در یك كشور خارجی سر بزند، چه خوب و چه بد به نام ایران و ایرانی ثبت می‌شود. كاملا منطقی است كه در یك كشور خارجی وقتی شما حركتی خوب یا بد انجام می‌دهید، نمی‌گویند فلانی این كار را كرد؛ بلكه می‌گویند یك ایرانی این كار را كرد.‌ همین جمله اهمیت وظیفه‌ای را كه هركدام از ما در كشورهای خارجی داریم، روشن می‌كند.

در اینجا به نكاتی اشاره می‌كنیم كه شاید دانستن آنها سبب شود شما خواسته یا ناخواسته سفیران بدی برای میهن‌مان نباشید.‌ رعایت این نكات در بیشتر موارد از زمان پیش از سفر آغاز می‌شود:

ـ اولین نكته این است كه به هیچ غریبه‌ای اعتماد نكنید، چه خارجی و چه هموطن. به عبارت دیگر ضمن رعایت احترام به همه افراد، از اعتمادكردن به كسانی كه نمی‌شناسید خودداری كنید زیرا این اعتماد بی‌مورد در بیشتر موارد زمینه‌ساز مشكلات و دردسر‌های بعدی برای شما خواهد شد.

ـ قبل از سفر سعی كنید اطلاعاتی ضروری در مورد كشور مقصد به دست آورید. به این منظور می‌توانید از سایت وزارت امور خارجه (www.mfa.gov.ir) استفاده كرده و اطلاعات مفیدی درباره كشور مقصد خود به دست آورید.‌ برای گرفتن ویزا به هیچ‌وجه گذرنامه خود را به دلال‌ها و واسطه‌ها ندهید. یا شخصا مورد مربوط به دریافت ویزای خود را انجام دهید یا از طریق مراكز خدمات مسافرتی مجاز اقدام كنید.

فراموش نكنید در طول سفر به هیچ عنوان گذرنامه خود را به هیچ فرد غیرمرتبطی ندهید و این را بدانید كه تنها پلیس حق خواستن گذرنامه از شما را دارد و هتل مركز اقامت‌تان نیز باید آن را بررسی كرده و پس از تهیه یك فتوكپی از آن در حضور شما، آن را به شما برگرداند.

در فرودگاه به هیچ عنوان مسوولیت بار و چمدان سایر افراد را نپذیرید. از نظر قانون، دارنده چمدان، صاحب آن محسوب می‌شود و متاسفانه بسیاری از سودجویان و قاچاقچیان با سوءاستفاده از حس نوع‌دوستی شما و بیان مطالبی تحت عنوان این چمدان برای فرزند دانشجوی من است یا مادرم با پرواز قبلی رفته و این را جا گذاشته، ممكن است از شما به عنوان حامل موادمخدر استفاده كرده و محموله‌های خود را به مقصد برسانند و طبیعی است كه در صورت ایجاد دردسر برای شما، دستتان به هیچ‌جا بند نیست و از نظر قانون مجرم هستید. گاهی نیز این افراد با وعده پرداخت پول سعی در وسوسه‌كردن شما می‌كنند.‌

ـ‌ در هنگام رسیدن به فرودگاه مقصد ممكن است افرادی به شما مراجعه كرده و پیشنهاد ارائه خدماتی مانند تهیه هتل، حمل و نقل، راهنمای تور و... كنند.

هیچ دلیلی برای قبول این موضوع وجود ندارد چون كلیه این خدمات را به صورت قانونی و از طریق مراكز مجاز می‌توانید دریافت كنید و در صورت بروز هرگونه مشكل نیز این مراكز در برابر شما و قانون پاسخگو خواهند بود. پس از اعتماد بی‌مورد در این زمینه به افرادی كه نمی‌شناسید جدا خودداری كنید.

ـ مدارك شناسایی، پاسپورت، ویزا و بلیت را در جایی از كیف بگذارید كه دسترسی راحت‌تری به آن دارید. شاید تا وقتی كه به مقصد می‌رسید، مجبور نباشید چند بار آنها را خارج كنید و دوباره سر جایشان بگذارید.

ـ بهتر است پیش از اقدام به سفر، نشانی و شماره تماس سفارت جمهوری اسلامی ایران و كنسولگری‌های وابسته به آن را در كشور مقصد تهیه كرده و به همراه داشته باشید. در خارج از كشور بهترین مرجع حمایت‌كننده و پشتیبان شما، سفارتخانه و كنسولگری‌های كشورتان خواهد بود.


ویدیو مرتبط :
انگشت نما...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

حق ماموریت روزانه رئیس جمهور و وزرا در سفرهای خارجی:130 تا 200 یورو



 

حق ماموریت روزانه رئیس جمهور و وزرا در سفرهای خارجی:130 تا 200 یورو

 

بر اساس مصوبه جدید دولت، معاون اول رئیس جمهور و وزرا روزانه به ترتیب 150 و 130 یورو فوق العاده ماموریت خارج از کشور می گیرند.

 

به گزارش مشرق، بر اساس بخشنامه محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور که طی ماه جاری صادر شده، هزینه های مربوط به هتل، غذا و فوق العاده ماموریت اعضای هیئت دولت و مدیران اجرایی بدین شرح تصویب و ابلاغ می شود:

رئیس جمهور: هزینه هتل و غذا در حد مخارج انجام شده – فوق العاده ماموریت: معادل 200 یورو

معاون اول رئیس جمهور: هزینه هتل و غذا در حد مخارج انجام شده – فوق العاده ماموریت: معادل 150 یورو

وزرا، معاونان رئیس جمهور و مقامات همتراز: هزینه هتل و غذا در حد مخارج انجام شده – فوق العاده ماموریت: معادل 130 یورو

معاون وزرا و مقامات همتراز، سفرا و استانداران: هزینه هتل و غذا در حد مخارج انجام شده – فوق العاده ماموریت: معادل 90 یورو

همچنین مسئولان فوق می توانند هزینه های مربوط به هتل و غذا را به صورت تنخواه دریافت کنند.

درجه دوم:

روسای دانشگاههای با هیئت ممیزه مستقل و مدیران عامل شرکتهای دولتی درجه 1-:  هزینه هتل 180 یورو- هزینه غذا: 50 یورو- فوق العاده ماموریت 80 یورو

مشاوران وزرا و روسای سازمانها و دانشگاههایی که هیئت ممیزه مستقل ندارند و مدیران عامل شرکتها: هزینه هتل 180 یورو- هزینه غذا 50 یورو – فوق العاده ماموریت 70 یورو

مدیران کل، روسای ادارات کل و سایر مدیران: هزینه هتل 180 یورو- هزینه غذا 50 یورو – فوق العاده ماموریت 65 یورو

کارشناسان و دیگر کارکنان: هزینه هتل 120 یورو- هزینه غذا 50 یورو – فوق العاده ماموریت 50 یورو

همچنین بر اساس این مصوبه در سفرهایی که به صورت هیئت انجام می شود، کلیه هزینه های مربوط به هتل به وسیله رئیس هیئت پرداخت و فقط هزینه مربوط به غذا به هر یک از افراد پرداخت می شود. در مورد سفرهای انفرادی نیز کلیه وجوه مربوط به هزینه هتل و غذا به شخص مأمور پرداخت می شود. این مصوبه به دفتر رئیس جمهور، معاونت حقوقی ریاست جمهوری، دیوان محاسبات و نهادهای انقلابی ابلاغ شده است.

هرچند موضوعاتی مانند تصویب این موضوع به پیشنهاد وزارتخانه ای همچون جهادکشاورزی و نیز درج عنوان "معادل ... یورو" برای مسئولان درجه یک، دارای ابهام به نظر می رسد.

همچنین محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان نیز بارها اعلام کرده که هیچ حقوق و حق ماموریتی از دولت دریافت نخواهد کرد.../مشرق