فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

در انتخاب مجری تازه دقت کنیم تا اشتباه تکرار نشود



چند هفته ای می‌شود که زمزمه هایی مبنی بر لزوم تغییر مجری "هفت" شنیده میشود. زمزمه هایی که از روزهای پیش از جشنواره آغاز شد و این روزها پررنگتر شده است.

اخبار,اخبار فرهنگی,برنامه هفت,مجری برنامه هفت

   مشکل اصلی هم بر سر شیوه اجرای محمود گبرلو مجری فعلی هفت است. گبرلو در این دو سال و نیمی که مجری این برنامه سینمایی است نه تنها نتوانسته اعتماد به نفس که لازمه هر نوع اجرایی است را پیدا کند بلکه کمبود دانش سینمایی اش هم بدجوری به پاشنه آشیلش بدل شده است.
 
 گبرلو اگر می خواست حتما می توانست در این مدت طولانی که بر کرسی "هفت" تکیه زده و از تهیه تا اجرای آن را برعهده گرفته پله پله هم که شده نواقص کار خویش را برطرف کند اما خودمحوری این شخصیت و عدم تعامل درستش با مشاوران حرفه ای حیطه اجرا سبب ساز آن شده است که در ماههای اخیر کیفیت "هفت" از اجرای ایشان به شدت ضربه بخورد و از آن سو مخالفان ایشان نیز به دنبال تصاحب این برنامه باشند.


اما یک نکته را نباید از نظر دور داشت و آن هم اینکه حتی اگر گبرلو نه به اجبار که به اختیار کنار برود یا استعفا دهد آیا کسی هست که بتواند بهتر از او اجرا کند و کیفیت این برنامه را ارتقا دهد.


یادمان نمی رود بخشی از آنها که این روزها به مخالفان گبرلو بدل شده اند در روزگار اجرای "هفت" توسط بنیانگذارش که فریدون جیرانی بود تا توانستند از او ایراد گرفتند؛ ایرادهایی که از پوشش این مجری گرفته تا نحوه دیالوگ کردن با مهمانانش را دربرگرفته و در نهایت نیز عقبه سیاسی جیرانی بود که باعث شد مخالفان او را از برنامه کنار گذاشته و همین جناب گبرلو را وارد کار کنند.


عجبا حالا همانها که گبرلو را آورده بودند از شیوه تولید و اجرای او ایراد گرفته و به دنبال آن هستند که شخصی دیگر را جایگزین او کنند.


جالب اینجاست که در میان گزینه هایی که این مخالفان پیشنهاد می دهند چهره ای که سابقه اجرای برنامه زنده تلویزیونی داشته باشد به چشم نمی خورد و از منتهی الیه راست تا چپ، این چهره های بیشتر مرتبط با حلقه های سیاسی-سینمایی است که نامشان میان گزینه ها آمده.


نمی دانم چرا ما ایرانیان اصرار داریم که از یک سوراخ چند بار گزیده شویم. فریدون جیرانی که دانش سینمایی کافی را داشت اما اجرایش ضعیف بود را کنار گذاشتیم و محمود گبرلویی را وارد کردیم که نه دانش سینمایی کافی دارد و نه مجری توانمندی است.


حالا هم قرار است باز هم به سراغ گزینه هایی برویم که در هر چه سبقه داشته باشند فن اجرا را نمی دانند.


طبیعی است که این وضعیت دورنمای مثبتی برای "هفت" به جا نخواهد گذاشت. اگر بناست جای بد را با بد یا بدتر عوض کنیم بهتر است که اصلا چنین برنامه ای در تلویزیون نداشته باشیم تا حداقل در استفاده از منابع صرفه جویی کرده باشیم.


می شود برنامه را برای مدتی تعطیل کرد و آن گاه با فراغ بال و با گماردن یک گروه کارشناسی برای تولید برنامه ای به مراتب باکیفیت تر و البته پیشرو اقدام کرد.

اخبار فرهنگی - سینما ژورنال


ویدیو مرتبط :
چگونه تکرار های کودکمان تبدیل به لکنت نشود؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

انتخاب رشته اشتباه موجب...



 

 

 

انتخاب رشته

 

 

مشاور رییس سازمان سنجش با اعلام نتایج تحقیقات انجام شده در زمینه انتخاب رشته داوطلبان، گفت: افت تحصیلی دانشجویان یكی از عوامل انتخاب رشته نادرست است.

دكتر پرند، با اشاره به تحقیق انجام شده توسط سازمان سنجش در زمینه انتخاب رشته در طی سالهای اخیر، افزود: بررسی های انجام شده نشان می دهد، دانشجویانی كه با افت تحصیلی در دانشگاه ها مواجه می شوند به دلیل انتخاب نادرست در انتخاب رشته است.

وی افزود: بر اساس تحقیقات سازمان سنجش كه طی نظرسنجی در سال ۱۳۸۷ توسط مركز مطالعات سازمان از شش هزار داوطلب آزمون سراسری۸۷ و۶۰۰ دانشجوی سال اول داوطلب آزمون ۸۶ و۱۳۰ مشاور آموزش و پرورش، انجام شده است مشكلات داوطلبان در فرآیند انتخاب رشته مورد بررسی قرار گرفت.

پرند عدم آشنایی از رشته ها و دانشگاه ها را یكی از عوامل انتخاب اشتباه رشته عنوان كرد و افزود: در این بخش جامعه آماری به عدم اطلاع از خود رشته، بازار كار، ادامه تحصیل در این رشته، توانایی های لازم برای موفقیت در رشته و عدم آگاهی از امكانات موجود دانشگاهی اشاره كرده اند.

مشاور رییس سازمان سنجش، فشار روانی والدین در زمینه انتخاب رشته های تحصیلی را از دیگر عوامل انتخاب رشته نادرست بیان كرد و گفت: متاسفانه برخی از والدین داوطلبان را مجبور به انتخاب رشته های خاص می كنند.

وی با بیان اینكه كمبود افراد كاردان و راهنما برای انتخاب رشته موجب انتخاب رشته نادرست می شود، اظهاركرد: عدم اطلاع از سطح نمره تراز و احتمال پیش بینی قبولی، عدم تناسب بین استعداد و رشته تحصیلی، عدم آشنایی با ضوابط و چگونگی انتخاب رشته چون عدم آشنایی با بومی گزینی، انواع سهمیه ها و غیره، از جمله عوامل انتخاب رشته نادرست بیان شده است.

پرند با بیان اینكه سازمان سنجش به منظور راهنمایی داوطلبان و اطلاع رسانی صحیح و دقیق نرم افزار سامان رشته را طراحی كرده است، خاطرنشان كرد: این نرم افزار به معرفی رشته های دانشگاهی، توانایی لازم برای موفقیت در هر رشته، فرصت های شغلی و ادامه تحصیل در هر رشته می پردازد.

مشاور رییس سازمان سنجش افزود: در بخش دیگر این نرم افزار به آشنایی با دانشگاه های دولتی، غیر دولتی، پیام نور، نیمه حضوری، مجازی و بین الملل اشاره شده است و در عین حال میزان شهریه دانشگاه ها نیز در این نرم افزار ذكر شده است.

وی با بیان اینكه در بخش دیگری از نرم افزار به رتبه داوطلبان پذیرفته شده در آزمون سال گذشته اشاره شده است، اظهاركرد: در این بخش توزیع فراوانی رتبه كشوری و رشته های انتخابی پذیرفته شدگان آزمون سراسری به تفكیك گروه های آزمایشی و دوره های روزانه، شبانه، غیر انتفاعی و غیره عنوان شده است.

پرند با اشاره به ذكر میانگین و فراوانی نمرات خام پذیرفته شدگان ۸۸ در این نرم افزار گفت: مصاحبه با نفرات برتر آزمون سراسری ۸۷ و ۸۸ در بخش دیگر این نرم افزار عنوان شده است.

وی با اشاره به توزیع صد هزار نرم افزار سامان رشته به همراه ویژه نامه سامان رشته در سراسر كشور، گفت: در ویژه نامه سامان رشته به سهمیه بندی، گزینش بومی، محاسبه نمره خام، تراز نمره كل، روشهای گزینش دانشجو، اهمیت و ضرورت توجه به زمینه های شغلی، توصیه های كاربردی برای والدین و مراحل انتخاب رشته اینترنتی اشاره شده است..../تحلیل:ایسنا