فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

جهانگیر الماسی: تهدید به قتل شدم!



جهانگیر الماسی ,بازیگر جهانگیر الماسی

جهانگیر الماسی: تهدید به قتل شدم!

جهانگیر الماسی که در حال تولید فیلم «رنج و سرمستی» است، از تهدید به قتل خود توسط عده‌ای خبر داد!

وی گفت: علی‌رغم تلاش‌های برخی که نهایت سعی خود را کردند تا فیلم «رنج و سرمستی» ساخته نشود، با پایمردی و ایستادگی بر سر اصول و آرمان‌ها، کار تصویربرداری این فیلم به پایان رسید و الان در حال تدوین آن هستیم.
 
الماسی با بیان اینکه توطئه‌ها و موانع فراوانی در راه ساخت این فیلم ایجاد شد، افزود: عده‌ای تمایل نداشتند که این فیلم ساخته شود و حتی چندین بار بنده را به قتل تهدید کردند. اما خوشبختانه خدای کریم کمک کرد و با غلبه بر مشکلات کار فیلمبرداری را به پایان رساندیم.
 
وی درباره عوامل تهدید خود گفت: اجاز دهید تا کامل شدن مراحل ساخت فیلم، سکوت کنم.
 
گفتنی است، فیلم «رنج و سرمستی» نخستین تجربه کارگردانی جهانگیر الماسی محسوب می‌شود. این فیلم به روایت ماجراهایی ناگفته و تکان‌دهنده از دوران دفاع مقدس در غرب کشور می‌پردازد./كیهان


ویدیو مرتبط :
جهانگیر الماسی از شهدا می

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

به خاطر افشاگری زمین‌خواران تهدید به قتل شدم



اخبار,اخبار اجتماعی ,زمین‌خواری

 

اخبار اجتماعی - به خاطر افشاگری زمین‌خواران تهدید به قتل شدم

مشاور سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه به سبب مطرح کردن پدیده‌های زمین‌خواری بنده در کنار سایر تهدیدها و رشوه‌ها، تهدید به قتل نیز شده‌ام، گفت: فردی که چکی را به من رشوه داده بود هنوز محاکمه نشده است.

به گزارش فارس، سیداحمد نبوی امروز در نشست خبری خود و در ادامه دعوت از مردم و سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها به چالش زیست محیطی گفت: من با بداخلاقی‌های سیاسی و دعواهای سیاسی در خصوص بنزین پتروشیمی و وارداتی کاری ندارم و وارد این مسائل نمی‌شوم چرا که به نظر من مباحث مهمتری در حوزه محیط زیست وجود دارد به طوری که در 22 جلسه تخلفات اداری 140 پرونده رسیدگی شد، 80 پرونده تبرئه و حدود 60 پرونده از این میان محکوم شد.

مشاور و مدیرکل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات سازمان محیط زیست در ادامه بیان داشت: در استان تهران حدود 4 تا 5 میلیون لاستیک فرسوده وجود دارد که حدود 10 درصد برای بازیافت می‌رود و بخشی به منظور به دست آوردن سیم‌های داخل لاستیک‌های فرسوده سوزانده می‌شوند.

وی با تأکید بر ضرورت همراهی مردم برای پیشبرد پروژه‌های شناسایی تخلفات زیست محیطی گفت: در این مورد کارت‌هایی را آماده خواهیم کرد و کدهایی برای افراد در نظر می‌گیریم. پیام این دسته از افراد که دارای کد هستند به تحقیق نیاز ندارد و فورا از سوی سازمان حفاظت محیط زیست رسیدگی می‌شود.

وی در ادامه از پایش شبانه در تمام کلانشهرها خبر داد و گفت: برای پایش با مشکل کمبود بودجه مواجه هستیم اما کارمندان سازمان محیط زیست از خانم‌ و آقا گرفته قبول کرده‌اند بدون حق اضافه‌کاری در این پایش حضور یابند.

* برخورد با دریاخواری پدیده کیش
نبوی در توضیح مسئله دریاخواری نیز بیان داشت: درباره این موضوع با پدیده کیش برخورد کردیم که در حال استحصال زمین از دریا و در حال پیشروی بود.

مشاور سازمان حفاظت محیط زیست متذکر شد طی سالیان گذشته اعتراضی به کشورهای جنوبی حاشیه خلیج فارس در خصوص پیشروی در آب دریا داشتیم اما متأسفانه هم اکنون ایران نیز در حال انجام این تخلف است و در شمال کشور به اسم ساخت بنادر و مناطق تفریحی در ساحل این پدیده در حال رخ دادن است و در این باره آماری از کل کشور به دبیر ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی داده‌ایم.

به گفته نبوی در منطقه کلاه‌قاضی 3760 هکتار منطقه حفاظت شده بوده که هم اکنون 3314 هکتار از آن جزو مناطق حفاظت شده است؛ سؤال اینجاست تکلیف 260 هزار هکتار که حق تمام مردم ایران بوده چه می‌شود؟

وی با اشاره به همکاری مناسب دستگاه قضا با سازمان محیط زیست برای رسیدگی به تخلفات زیست محیطی بیان داشت: مدیریت پسماندهای ویژه بر عهده سازمان حفاظت محیط زیست است و این مدیریت در شهر نیز بر عهده شهرداری‌هاست؛ این در حالی است که مراکز درمانی پسماند خطرناک تولید می‌کنند.

مشاور سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در این زمینه از وزیر محبوب بهداشت که البته در بسیاری از امور خود موفق بوده گله داریم چرا که وی در 2 حوزه مشکل دارد که شامل بهداشت صنوف و بهداشت محیط زیست می‌شود.

*آیا مراکز درمانی از ساندویج فروشی کم اهمیت تر است؟
وی بیان داشت: سؤال اینجاست چرا زمانی که دیوار یک ساندویچ فروشی کاشی نیست فوراً آنجا تعطیل می‌شود اما آیا این مسئله و حساسیت‌ها نیز در خصوص بیمارستان‌ها و مراکز درمانی هم صدق می‌کند. اینجا وزارت بهداشت باید در کنار محیط زیست باشد و اعلام می‌کنیم که آمادگی این را داریم با بازرسی وزارت بهداشت کنار هم پایش‌ها را انجام دهیم.

نبوی با بیان اینکه قاچاق حیات وحش مسئله جدی است، گفت: در این باره غیربومی‌ها می‌توانند هزاران مشکل را ایجاد کنند. چندی پیش لنجی کشف شد که از مسیر چابهار به سمت کشورهای عربی حرکت می‌کرد و 140 رأس شاهین ویژه و 240 رأس هوبره حمل می‌کرد و قیمت آن 150 میلیارد تومان تخمین زده شد. این لنج کشف و ضبط شد و حیات وحش در 4 نقطه از کشور رهاسازی شدند.

مشاور سازمان حفاظت محیط زیست با انتقاد از اینکه تیم‌هایی از کشورهای عربی برای شکار یک رأس هوبره به کرمان و سیرجان می‌آین، اضافه کرد: در این باره با ستاد مبارزه با کالا و ارز از 3 ماه پیش مذاکراتی را صورت داده‌ایم.

وی همچنین از پایین بودن جرایم زیست‌محیطی انتقاد کرد و بیان داشت: جرایم زیست محیطی در خصوص صید و شکار حیات وحش و تخلفات بسیار پایین است. زمانی که یک رأس هوبره 200 میلیون تومان به فروش می‌رسد چرا فقط 2 میلیون تومان جریمه برای آن در نظر گرفته می‌شود.

به گفته وی هر اتفاق و پدیده‌ای که در حوزه صنعت و توسعه رخ می‌دهد به تشخیص سازمان محیط زیست نیاز به ارزیابی زیست محیطی و طی مراحل دارد.

وی با بیان اینکه هم اکنون در حدود 7 تا 8 استان کشور ما پدیده زمین‌خواری رواج دارد،گفت: بدون شک مطرح کردن این بحث‌ها تبعاتی را برای من به دنبال خواهد داشت به طوری که در بحث زمین‌خواری بیش از 10 بار تهدید سنگین شده‌ام حتی در این باره یک بار نیز تهدید به قتل شده‌ام البته در این میان یک چک نیز به عنوان رشوه به من داده شد که آن را به قوه قضاییه تحویل دادم البته آن فرد هنوز محاکمه نشده است.

مشاور سازمان حفاظت محیط زیست یادآور شد: البته متذکر می‌شوم برای تمام کسانی که به عنوان همیار محیط زیست با ما همکاری خواهند کرد هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد چرا که اطلاعات آنها نزد محیط زیست باقی می‌ماند.

نبوی درباره آشوراده به بنده مسئولیتی واگذار نشده و مأموریتی برای بررسی این امر ندارم اما نظر شخصی من در خصوص آشوراده این است که 7 تا 10 درصد از این منطقه را در کنار انجام ارزیابی‌های زیست محیطی به صورت کنترل شده مورد استفاده قرار دهیم و 93 درصد باقی مانده دست نخورده باقی بماند؛ این در حالی است که متأسفانه صد درصد این منطقه قابل هجمه شده است.

وی بیان داشت: در استان لرستان هر از گاهی یک تانکر سوخت چپ می‌کند و به رودخانه‌ها سرازیر می‌شود که تلفات زیادی دارد. طی بررسی‌هایی که انجام دادم مشخص شد منطقه‌ای که تانکرهای سوخت چپ می‌کنند اوج خستگی رانندگان است. آنها قبل از مرز استراحت کرده‌اند اما بعد از آن مدام در حال رانندگی بوده‌اند و همین مسئله موجب خواب‌آلودگی و واژگونی تانکرهای سوخت می‌شود.
اخبار اجتماعی - فارس