فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

جمشید مشایخی: هنر وسیله ای برای نزدیکی انسان به خدا است



 

 جمشید مشایخی: هنر وسیله ای برای نزدیکی انسان به خدا است

 

 بازیگر «کاغذ بی خط» گفت: هنر وسیله ای برای نزدیکی انسان به خداوند و ارایه راه درست در زندگی است.

جمشید مشایخی بازیگر پیشكسوت سینما درباره تاثیرات و کارکردهای برگزاری جشنواره رضوی بر توسعه فرهنگ گفت: سینما یک رسانه فراگیر و جذاب برای مردم جامعه است و هر نوع ارزش والایی را می توان از این رسانه به مخاطبان القا کرد.

بازیگر «هزاردستان» ادامه داد: سینما هم خوشبختانه در این چند ساله اخیر در پرداختن به فرهنگ رضوی خوب و درست عمل کرده است و بزرگان سینما در این حوزه فیلم های قابل تأملی ساخته اند که بسیار مورد توجه و نظر مردم بوده است .

مشایخی در بخش دیگر سخنانش ضمن تاکید بر عناصر مختلف جذابیت سینما عنوان کرد: سینمای ما ثابت کرده که می تواند در جلب توجه مردم به مباحث ارزشی و دینی موفق عمل كند و اگر بخواهد انسان را به سمت حقیقت راهنمایی کند، می تواند با تحقیق و پژوهش به شیوه ای درست این خواسته را محقق کند. به نظر من، اگر هنر نتواند این کار را انجام بدهد، اسمش دیگر هنر نیست. هنر وسیله ای است برای نزدیکی انسان به خداوند و ارایه راه درست.

بازیکر «کمال الملک» با اشاره به اینکه اگر در هنر و سینما همواره به بزرگان دین و بزرگان ادب از قبیل حضرت مولانا ، سعدی و... توجه داشته باشیم، قطعا به سرمنزل مقصود می رسیم. ، اظهار کرد: کارگردان و بازیگری که می خواهد فیلمی درباره امام رضا(ع)، کارگردانی و یا بازی کند باید شناخت کامل و جامعی از سیره ، نحوه زندگانی و نگرش امام رضا (ع) داشته باشد تا مطلب حقیقی را به مخاطبش عرضه کند..

وی اظهار کرد: امیدوارم جشنواره رضوی به تدریج با حمایت بیشتر از تولیدات مرتبط با جشنواره، نقش موثری را در سینمای ایران بتواند ایفا کند .

ششمین دوره جشنواره فیلم رضوی طی روزهای ۱۱ تا ۱۴ مهرماه ۱۳۹۰ برگزار می شود..... / شبکه خبری برنا


ویدیو مرتبط :
"کورش" با دکلمه جمشید مشایخی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر عاشق خدا بودن برروی انسان؟!



 

 

تاثیر عاشق خدا بودن برروی انسان

 

هر چه قدر یک فرد به خدا و دین اعتقاد بیش‌تری داشته باشد به همان اندازه از زندگی رضایت بیش‌تری دارد، موفق‌تر است و در ارتباط با دیگران صداقت بیش‌تری دارد.

 

در یک مطالعه که در نشریه روانشناسی آمریکا به چاپ رسیده است کایون لیم و همکارانش از دانشگاه هاروارد مطالعه‌ای را روی 3 هزار و 100 آمریکایی انجام دادند و از آن‌ها سوالاتی در مورد فعالیت مذهبی و اعتقاد آن‌ها پرسیدند. همین تحقیقات یک سال بعد هم دقیقا به همین شکل انجام شد تا تاثیر باورهای دینی در زندگی این افراد بررسی شود.

 

در این مطالعات مشخص شد در بین پیروان تمام ادیان، افرادی که به طور مرتب در مراسم مذهبی خاص دین خود شرکت می‌کنند 28 درصد از زندگی خود رضایت بیش‌تری دارند. حتی افرادی که گاهی اوقات در مراسم و آئین‌های مذهبی شرکت می‌کردند نیز 23 درصد رضایت بیش‌تری نسبت به افراد دیگر داشتند.

 

محققان متوجه شدند یکی از عوامل تاثیرگذار در افزایش میزان رضایت از زندگی افراد مذهبی، افزایش تعداد دوستانی است که آن‌ها به واسطه شرکت در فعالیت‌های دینی پیدا می‌کنند. افرادی که با بیش از 10 نفر ارتباط دوستی دارند به میزان دو برابر بیش‌تر نسبت به افرادی که دوستان نزدیک ندارند از زندگی خود رضایت دارند.

 

لیم در این باره گفت: زمانی که تعدادی از دوستان نزدیک طبق یک نظم مشخص و در حین انجام فعالیت‌های پرمعنی مانند عبادت یکدیگر را ملاقات می‌کنند احساس شادی و رضایت از زندگی آن‌ها به طور قابل توجهی افزایش پیدا می‌کند.

 

اعتقاد به خدا انسان را امیدوارتر، صادق‌تر و بخشنده‌تر می‌کند

 

اعتقاد به خدا تاثیر بسیار زیادی روی روحیه مردم دارد. بعد از چند دهه تحقیقات دانشمندان متوجه شدند دین و مذهب انسان‌ها را امیدوارتر، صادق‌تر و سخاوتمندتر می‌کند.

 

دکتر آرا نورنزایان روانشناس دانشگاه بریتیش کلیبیا در این باره گفت: همیشه در مورد تاثیر مثبت اعتقاد به خدا روی رفتار انسان‌ها صحبت می‌شود، اما این بار ما به دنبال آن بودیم تا از دیدگاه علمی این موضوع را ثابت کنیم.

 

مطالعات انجام شده بین ارتباط بین مذهب و رفتارهای اجتماعی نشان می‌دهد افراد مذهبی که دارای افکار معنوی هستند با احتمال کم‌تری دست به تقلب می‌زنند و احساس اطمینان بین غریبه‌ها را در یک جمع افزایش می‌دهند. افرادی که مرتب نماز می‌خوانند و در مراسم مذهبی شرکت می‌کنند بیش‌تر از دیگران در فعالیت‌های خیریه مشارکت می‌کنند و به طور داوطلبانه برای کمک به دیگران داوطلب می‌شوند.

 

مذهبی‌ها موفق‌ترند

 

افراد مذهبی در بسیاری از زمینه‌ها نسبت به بی‌خداها موفق‌ترند، چرا که افراد معتقد بیش‌تر برای رسیدن به اهداف بلند مدت خود تلاش می‌کنند و در این راه مداومت دارند.

 

این افراد با احتمال کم‌تری نسبت به دیگران سراغ سوء مصرف مواد مخدر می‌روند، معمولا در دوران تحصیل موفقیت‌های بیش‌تری کسب می‌کنند، رفتارهای سالم‌تری از خود بروز می‌دهند، کم‌تر دچار افسردگی می‌شوند و عمر طولانی‌تری هم دارند.

 

مایکل مک‌کالوق استاد دانشگاه میامی نتیجه هشت دهه تحقیقات مختلف در مورد دین، مذهب و اعتقاد به خدا را که روی گروه‌های مختلفی از مردم در سراسر جهان انجام شده بود مورد بررسی قرار دادند. با تحقیق کردن در دسته بسیار متنوعی از فاکتورها مانند زمینه‌های اجتماعی، روانشناسی، اقتصادی، عصب‌شناسی، محققان متوجه شدند رفتارهای مذهبی پیروان ادیان را ترغیب به کنترل بیش‌تر خود می‌کند.

 

دانشمندان معتقدند این که یک فرد بتواند خود را کنترل کند و برای زندگی خود قانون‌های خاصی را وضع کند نقش بسیار زیادی در موفقیت او دارد، اما متاسفانه نسبت به این معیارها توجه زیادی صورت نمی‌گیرد. محققان متوجه شدند دعا خواندن و ارتباط با خداوند روی قسمت‌هایی از مغز انسان‌ها اثر می‌گذارد که ارتباط زیادی با کنترل شخصی دارد. این موضوع که افراد مذهبی‌تر توانایی بیش‌تری در کنترل خودشان دارد می‌تواند توضیح دهنده این موضوع باشد که چرا معتقدان به یک دین کم‌تر از دیگران به سراغ مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی می‌روند و کم‌تر از دیگران به دلیل مشکلات اجتماعی و اخلاقی و ارتکاب به جرم به زندان می‌افتند.

منبع:tafrihi.com