فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

توصیه‌هایی برای كوله ‌پشتی به دوش‌ها



سفر کردن,سفر رفتن,مسافرت رفتن,دانستنی های سفر

كوله‌پشتی‌دارها به مسافرانی گفته می‌شود كه پیاده یا با دوچرخه و حتی با موتورسیكلت سفر می‌كنند و تمام وسایل همراهشان در یك كوله‌پشتی خلاصه می‌شود و سعی می‌كنند كلیه مایحتاجشان را در طول مسیر یا از مقصد تهیه كنند.

این نوع سفر ضمن مفرح بودن، خطراتی نیز در پی دارد كه ناآشنایی با این‌گونه خطرات ممكن است برای گردشگر مشكلاتی در پی داشته باشد بنابراین بد نیست در این نوع سفر12توصیه طلایی را جدی بگیرید.

1 ـ هرگز در رستوران‌های بین راهی غذا نخورید: طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، بیشترین آمار مسمومیت بین مسافران و گردشگران به دلیل خوردن غذا در رستوران‌های بین راهی در كشورهای مختلف ثبت شده است. هرچند امروزه در بسیاری از كشورهای پیشرفته مسائل بهداشتی در اغذیه‌فروشی‌ها و رستوران‌ها بشدت كنترل می‌شود، اما بازهم شاهد این گونه بیماری‌ها هستیم. دلیل این بیماری‌ها عدم كنترل مواد اولیه و ماندن طولانی‌مدت آنها در انبار این رستوران‌هاست. بنابراین لقمه‌ای هرچند كوچك همیشه همراه داشته باشید.

طبق گزارش‌های همین سازمان بیشترین آمار ابتلا به بیماری‌های عفونی و مسمومیت‌ در كشورهای جنوب شرقی آسیا، هندوستان، سریلانكا و به‌طور كلی كشورهای مرطوب و گرم به ثبت رسیده و گزارش شده است.

2 ـ هرگز نمی‌توان لازانیای ایتالیایی را در تركیه پیدا كرد یا این‌كه نمی‌توان سوپ سوشی مناسبی در آفریقای جنوبی یافت؛ بنابراین حتی اگر بهترین رستوران چینی را در ایتالیا سراغ دارید برای خوردن غذای محلی چینی به این رستوران وارد نشوید، چون نه مزه غذای اصلی را متوجه می‌شوید و نه اطمینانی از درست تهیه شدن آن دارید. بهترین گزینه امتحان كردن غذاهای محلی در همان كشور زادگاهش است، نه دیگر نقاط جهان.

3 ـ مواد شوینده اضافه داخل هتل را همراهتان بردارید: هنگام خروج از هتل حتما مواد شوینده‌ای را كه هر روز صبح خدمتكار در حمام اتاق شما می‌گذارد همراهتان بردارید. با توجه به تحقیقات گسترده‌ای كه سازمان جهانی گردشگری انجام داده بیشتر گردشگران و ماجراجویان و بك پكرها شكلات یا كیك یا حتی مدادپاكنی همراه دارند تا در طول مسیرشان به كودكان و نوجوانان محلی هدیه بدهند، اما این مواد شوینده كه در حمام هتل شماست با توجه به بسته‌بندی بسیار زیبایشان نظر بیشتر كودكان را به خود جلب می‌كند. بنابراین همیشه آنها را از داخل هتل بردارید و همراه داشته باشید و اگر به كشورهای كمتر توسعه یافته یا فقیر سفر می‌كنید به عنوان بهترین هدیه به كودكان آنها بدهید، چون با این كار هم به گسترش فرهنگ آنها كمك كرده‌اید و هم بهداشت را ترویج كرده‌اید.

4ـ پول و زمان را همیشه كنترل كنید: پول و زمان دو مسأله بسیار مهم برای هر مسافر و ماجراجو در طول سفر است. بنابراین با تمام توان این دو موضوع را مدیریت كنید تا دچار مشكل نشوید. زمان حركت قطار، كشتی، هواپیما و اتوبوس‌تان را همیشه به خاطر داشته باشید و در عین حال دائم باقیمانده پولتان را چك كنید و از میزان دقیق آن آگاه باشید، چون بی خبری از این دو موضوع هنگام سفر واقعا برایتان مشكل‌ساز می‌شود.

5 ـ همیشه روزنامه محلی را مطالعه كنید: به یاد داشته باشید كه معمولا در شهرهای بزرگ سراسر جهان حتما روزنامه‌ای محلی اما انگلیسی زبان خواهید یافت. پس مقداری هزینه كنید و این روزنامه را كامل مطالعه كنید. اهمیت این موضوع در كشورها به این صورت است كه مسافران بی شك به اخبار محلی شهر محل اقامتشان دسترسی ندارند، پس از این طریق می‌توانند حوادث یك یا دو هفته آینده را پیش‌بینی كنند و سفری بی‌خطر را برای خودشان برنامه‌ریزی كنند؛ مسائلی چون انتخابات، تجمع‌های اعتراضی، اعتصاب‌ها و به طور كلی ناآرامی‌های سیاسی و حتی اخبار مربوط به آب و هوا كه می‌تواند برنامه سفر آنها را تحت تاثیر قرار دهد.

6 ـ هرگز توصیه افراد ناشناس برای بازدید از اماكن تاریخی یا مذهبی محلی را نپذیرید: در بیشتر كشورهای جهان برای این كار باید به افراد یا دفاتر مخصوص گردشگری معتبر مراجعه كنید و با استخدام تورلیدرها برای بازدید اماكن تاریخی مهم اقدام كنید. بنابراین هرگز به توصیه افراد معمولی توجه نكنید، چون در برخی كشورهای جهان آدم‌ربایی و باجگیری هنوز هم اتفاق می‌افتد. بنابراین فقط با افراد صلاحیت‌دار و تائید شده برای تورهای كوتاه‌مدت سفر كنید.

7 ـ از سفر كردن با افراد ناشناس خودداری كنید: به یاد داشته باشید با گروهی كه از مبدا حركت كرده اید و آنهایی كه می‌شناسید طبق برنامه سفرتان حركت كنید و هرگز به خاطر افراد ناشناس راه و مقصد خودتان را تغییر ندهید. بنابراین با دوستانی كه در رستوران یا كنار ساحل می‌یابید صرفا چند عكس یادگاری و یك آدرس ایمیل به اشتراك بگذارید و طبق برنامه خود سفرتان را ادامه دهید.

8 ـ از پرسیدن خجالت نكشید: همیشه قرار نیست از تمام قوانین و اطلاعات جهان آگاهی داشته باشید، بنابراین به دانسته‌های خود تكیه كنید و ندانسته‌ها را براحتی بپذیرید و از افراد آگاه و مطمئن بپرسید. سعی كنید از اظهار نظر بی‌موقع جداً خودداری كنید، چون گاهی اوقات به دلیل تفاوت‌های فرهنگی و آداب و رسوم منظور شما درست درك نمی‌شود و بی شك دچار دردسری بزرگ می‌شوید، بخصوص در اداره گمرك یا ایستگاه‌های مرزی صرفا شنونده باشید و فقط به سوالات بسیار خلاصه و جامع پاسخ دهید و از حاشیه روی بپرهیزید.

9 ـ همیشه یك دوربین كوچك همراه داشته باشید: اولین مورد استفاده از این دوربین‌ها ثبت خاطرات شیرین برای شماست، اما اگر دوربین شما دست و پاگیر یا نحوه استفاده آن نیز نیازمند دانش و تجربه زیادی باشد شما تقریبا موفق به استفاده از آن نخواهید بود. این دوربین‌های كوچك همیشه در دسترس شماست و كار با آنها ساده است، بنابراین می‌توانید خاطرات شیرین خود را ثبت كنید.

10- از محل اقامت خودتان كارت‌پستال ارسال كنید: این یك عادت قدیمی، اما مفید برای گردشگران بوده كه با توجه به تكنولوژی‌های قرن حاضر شاید به فراموشی سپرده شده باشد، ولی شما هرگز این عادت خوب را فراموش نكنید، چون علاوه بر تقسیم خاطرات شیرین خود با دوستان و بستگان آخرین نقطه محل اقامت خودتان را به اطلاع آنها می‌رسانید و در صورت بروز هرگونه مشكل آنها براحتی به شما دسترسی خواهند داشت. پس علاوه بر تماس تلفنی در صورت امكان حتما كارت پستال زیبایی از شهر محل اقامتتان برای دوستان یا خانوادتان ارسال كنید.

11 ـ جعبه كمك‌های اولیه كوچكی همراه داشته باشید: همان‌طور كه می‌دانید هزینه درمان در بیشتر كشورها بسیار بالاست. بنابراین سعی كنید قبل از آغاز سفرتان حتما آزمایش‌های لازم پزشكی را انجام دهید تا از سلامت بدن خود كاملا مطمئن باشید. اما به یاد داشته باشید جعبه كوچكی از كمك‌های اولیه و پمادهای ضد حشرات موذی را همراه داشته باشید تا در صورت لزوم بتوانید از امكانات اولیه آن استفاده كنید.

12‌ـ از نزدیك‌ترین سفارتخانه یا دفتر حافظ منافع كشورتان در مقاصدتان با خبر باشید: به یاد داشته باشید این اداره‌ها مسوول حمایت شما در صورت بروز مشكلات احتمالی هستند و یقین داشته باشید كه با تمام توان به اتباع كشورشان خدمات ارائه می‌دهند. بنابراین سعی كنید نشانی، شماره تلفن و وب سایت آنها را پیش از آغاز سفرتان از دنیای مجازی به دست آورید و همراه داشته باشید تا در صورت لزوم بسادگی به آنها دسترسی داشته باشید.

 

منبع: جام جم

 


ویدیو مرتبط :
آهنگ مصطفی شیری به نام كوله بار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه های برای استفاده از کوله پشتی مناسب



بازگشایی مدارس, کوله‌پشتی مدرسه, ستون فقرات

با فرا رسیدن پاییز و ایام بازگشایی مدارس والدین به تکاپوی تامین لوازم دانش‌آموزان می‌افتند. یکی از این لوازم کیف یا کوله‌پشتی است. انواع و اقسام کیف و کوله‌پشتی که در پشت ویترین‌ها خودنمایی می‌کنند والدین را برای خرید محصول مناسب دچار سردرگمی می‌کنند. در بسیاری از مواقع ملاک خرید زیبایی می‌شود در حالی که معیارهای بسیار مهمتری برای خرید این لوازم وجود دارد.

 

حمل مناسب
از آنجا که دانش‌آموزان در شرایط بلوغ اسکلتی هستند، متخصصان همواره بر انتخاب لوازم استاندارد و متناسب با جثه دانش‌آموزان تاکید داشته‌اند؛ چرا که لوازم نامناسب می‌تواند آسیب‌های جدی را به ستون فقرات و اندام فوقانی دانش‌آموزان وارد کند.

 

علاوه بر انتخاب کیف یا کوله‌پشتی مناسب، کودک باید بیاموزد که چگونه آن را حمل کند. در صورتی که حمل کیف با یک دست یا یک طرف بدن، عادت شود، می‌تواند زوایای کمی از کج شدن ستون فقرات، افتادگی شانه و عوارضی از این قبیل را به دنبال داشته باشد.

 

کوله‌پشتی باید دو بند داشته باشد و نحوه تنظیم آنها طوری باشد که در مهره‌های ناحیه پشت قرار گیرد نه در قسمت پایین روی کمر. از طرف دیگر کوله‌پشتی‌ها نباید از یک بند و به‌صورت یک طرفه استفاده شوند؛ چرا که برای حمل آن، فرد ناچار به یک طرف متمایل می‌شود.

 

محل قرارگیری کوله روی پشت نباید هرگز بیش از ۱۰‌سانتی‌متر پایین تر از خط کمر قرار گیرد. چنانچه کوله‌پشتی در ارتفاع بسیار پایینی قرار گیرد، منجر به اعمال فشار بیشتر به شانه‌ها و به دنبال آن متمایل شدن هرچه بیشتر بدن به جلو در هنگام راه رفتن می‌شود. دقت کنید که بندها طوری باشند که براحتی اجازه پوشیدن و در آوردن کوله‌پشتی را روی شانه‌ها بدهند و حرکت آن روی بازوها راحت باشد.

 

اگر دیدید کودک شما برای حمل کوله اش باید خود را به‌جلو خم کند، بدون توجه به وزن آن، این کوله را برایش سنگین بدانید. همچنین ایجاد درد، گزگز اندام‌ها خصوصاً دست‌ها و شانه‌ها یا هرگونه مشکلات دیگری نظیر خستگی مفرط و بی حسی اندام‌ها نیز به معنی ضرورت کاهش وزن کوله‌پشتی است.

 

زمانی که اشیایی را داخل کوله‌پشتی قرار می‌دهید، مراقب باشید اشیای نوک تیز و یا حجیم به سمت پشت کودک قرار نگیرد. قرارگیری سطوح ناهموار یا تیز در نتیجه کشیده شدن روی پشت موجب ناراحتی و ایجاد درد در پشت می‌شود.

 

۱۰ فرمان برای خرید کیف
۱) درمجموع استفاده از کوله‌پشتی مناسب‌تر از انواع کیف‌های دستی و بندی است.

 

۲) اندازه کوله‌پشتی را متناسب با سن و قد دانش‌آموز انتخاب کنید.

 

۳) جنس کیف مدرسه باید از انواع سبک باشد که در مجموع با محتویات آن وزن زیادی نداشته باشد. متخصصان معتقدند دانش آموزان دبستانی نباید بیش از ۱۰ درصد وزن بدنشان بار حمل کنند و در مورد شاگردان دبیرستانی این نسبت نباید بیش از ۱۵ درصد وزن بدن باشد. در غیر این‌صورت کودک ناگزیر است جهت حمل وزن کوله، پشت خود را بیش از شانه ( به‌دلیل کشیده شدن شانه‌ها به وسیله بند کوله ) به جلو خم کند و خطر تحمیل وزن زیاد روی ماهیچه‌ها و ستون مهره‌ها و حتی خستگی مفرط وجود دارد.

 

۴) کوله‌پشتی بهتر است دارای کمربندهای اضافی (کمربند سینه‌ای و کمربند لنگی) باشد تا هم حمایت اضافی ایجاد کند و هم وزن را از شانه و کمر به لگن انتقال دهد.

 

۵) کوله‌پشتی حتما لایه‌های اضافی محافظ در ناحیه شانه، پشت و سینه‌ها داشته باشد، همان‌طور که می‌دانید به ویژه شانه‌ها محل عبور رگ‌های خونی و رشته‌های عصبی مهم هستند که نباید در معرض فشار مستقیم قرار گیرند.

 

۶) کوله‌پشتی باید دارای جیب‌ها و فضاهایی متناسب با نوع استفاده باشد تا سبب تقسیم وزن اشیا و نگهداری آنها در جای امن و دسترسی آسان به وسایل شود.

 

۷) اگر وزن اشیای مورد استفاده کودک زیاد است و قادر به کم کردن وزن کوله‌پشتی و حذف اشیای داخل آن نیستند، حتماً در هنگام خرید، کوله‌های چرخ دار را انتخاب کنید.

 

۸) دقت داشته باشید در زمان خرید کوله‌های چرخ دار کوله‌پشتی ای را انتخاب کنید که برای حمل آن وضعیت ایستاده بدن کودک حفظ شود.

 

۹) کوله‌هایی با بند پهن برای حمل مناسب‌ترند.

 

۱۰) در کوله‌های چرخدار چرخ‌ها باید به اندازه‌ای بزرگ باشند که کوله نلغزد و واژگون نشود.با این اقدام کودک شما از زمین خوردن در امان می‌ماند.

 

بازگشایی مدارس, کوله‌پشتی مدرسه, ستون فقرات

 

کوله‌پشتی و کمردرد
کوله‌پشتی اگر بیش از حد سنگین باشد یا حمایت کافی نداشته باشد، می‌تواند باعث کمردرد شود.

 

این نکات را در مورد کوله‌پشتی در نظر داشته باشید:
کوله‌‌پشتی باید همیشه در وسط پشت قرار گیرد.

 

سعی نکنید که کوله‌پشتی را بیش از حد پر و سنگین کنید.


سنگین‌ترین چیزها را نزدیک به پشت قرار دهید. هنگام بلندکردن کوله‌پشتی، زانوهای‌تان را خم کنید و با پاهای‌تان بلند شوید.

منبع:aftabir.com