فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

«بیمار استاندارد» در روزهای پایانی تولید



اخبارفرهنگی و هنری,خبرهای فرهنگی و هنری,بیمار استاندارد

تهیه‌کننده «بیمار استاندارد» گفت: مشغول تصویر برداری قسمت ۱۳ سریال هستیم و تا هفته اول فروردین تولید را به اتمام خواهیم رساند و کار تیتراژ آغاز توسط میلاد فرج اللهی و موسیقی آن توسط گروه داماهی اجرا شده است.

به گزارش تسنیم، مسعود ردایی تهیه کننده سریال «بیمار استاندارد» درباره آخرین وضعیت تولید این مجموعه نوروزی گفت: مشغول تصویر برداری قسمت 13 سریال هستیم و تا هفته اول فروردین تولید را به اتمام خواهیم رساند.

وی درباره انجام مراحل پس از تولید هم زمان افزود: برای نخستین بار در تلویزیون از گروه داماهی در موسیقی تیتراژ «بیمار استاندارد» استفاده شده تا کار به روز و جوان پسند باشد. کار تیتراژ آغاز توسط میلاد فرج اللهی و موسیقی آن توسط گروه داماهی اجرا شده است.

وی در ادامه ابراز داشت: موسیقی متن تا قسمت 6 توسط یحیی سپهر شکیب انجام شده و مونتاژ کار تا پایان قسمت 8 توسط امیرشیبان خاقانی نهایی شده است و با تغییر شبکه پخش کننده سریال، بازبینی «بیمار استاندارد» با همکاری پخش شبکه یک آغاز شده است.

ردایی اظهار داشت: تصویر برداری بر اساس فیلم نامه با نظم و بر اساس بازی و لوکیشن رج زده شده و تا کنون تصویربرداری در لوکیشن‌های بیمارستان نورافشار، درمانگاه ولنجک، مغازه سمساری، آمفی تئا‌تر، مدرسه، آسایشگاه روانپزشکی، ایستگاه اتوبوس، آرایشگاه، منزل مهرداد، شرکت گارانتی، زندان، خانه نصرت و خانه شهناز به اتمام رسیده است. علیرضا خمسه، افسانه چهره آزاد، روح الله کمانی، عاطفه باقری نیز از بازیگرانی هستند که این روز‌ها جلوی دوربین رفتند.

سریال «بیمار استاندارد» درباره قهرمان داستان (بهنام) فردی تحصیل کرده بازیگری است که با این شیوه درمانی درگیر می‌شود و وارد ماجراهایی می‌شود که تا به حال تجربه‌شان نکرده... .

بازیگران این سریال عبارتند از: بابک حمیدیان در نقش بهنام، جواد عزتی در نقش مسعود، حسین محب اهری در نقش پوربنا، شیلا خداداد در نقش ترانه، پوریا پورسرخ در نقش حامد، روح اله کمانی در نقش شهاب و، نیما شاهرخ شاهی در نقش مهرداد، عزت الله مهرآوران در نقش پدر بهنام، فریبا جدی کار در نقش مادر بهنام، افسانه چهره آزاد در نقش شهناز، علی رضا خمسه در نقش نصرت، مونا کرمی در نقش سحر، هومن حاجی عبداللهی در نقش داوود و امیر غفارمنش در نقش بابک، سیروس میمنت در نقش پدر سحر، امید روحانی در نقش دکتر نادری، بهناز اکبریان در نقش نگار، عاطفه باقری در نقش گلاره، افسانه ناصری در نقش مادر سحر، بهزاد کریمی در نقش شعبده باز، بهزاد خرازی در نقش بیژن، علی میلانی در نقش اسماعیلی و...

عوامل پشت دوربین این سریال نیز بدین شرح است: فرشاد گل سفیدی (مدیر تصویربرداری)، علی احمدی (مدیر صدابرداری)، عادل معصومیان (دستیار کارگردان)، علی جودی (برنامه ریز)، (دستیاران کارگردان)، مجید گودرزی (مدیر تولید)، امیر شیبان خاقانی (تدوین گر)، مهناز غنی (طراح لباس)، گلرخ حقیقی (طراح صحنه)، مانی اسکندری (طراح گریم)، علی سعیدی (مدیر صحنه)، وحید شوکتی (منشی صحنه)، محمدرضا دلنوازی (جانشین تولید)، مجید لعل سنجیان (مدیر تدارکات)، ساناز بصیر (دستیار برنامه ریز) و حسام الدین خلوصی (عکاس).

این مجموعهٔ نوروزی به نویسندگی بهرام توکلی و با کارگردانی سعید آقاخانی توسط مسعود ردایی در 14 قسمت 45 دقیقه‌ای برای پخش از شبکه یک در نوروز 95 در مرکز گسترش فیلم نامه نویسی صدا و سیما تهیه و تولید می‌شود.

 

اخبار گوناگون - تسنیم


ویدیو مرتبط :
‫چالش تولید مرغ استاندارد‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تولید اجزای چهره بیمار سرطانی با پرینت سه بعدی



تولید اجزای چهره بیمار سرطانی با پرینت سه بعدی

جراحان انگلیسی با استفاده از فناوری پرینت سه بعدی اقدام به ساخت پروتز صورت برای بخش از دست رفته چهره یک بیمار مبتلا به سرطان کردند که توانایی خوردن و آشامیدن را به این فرد باز گردانده است.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، «اریک موگر» بخش زیادی از سمت چپ صورت خود را پس از برداشتن یک تومور سرطانی در اندازه توپ تنیس از دست داد.
جراحان بیمارستان کالج دانشگاهی لندن برای نجات جان این بیمار مجبور به تخلیه چشم چپ، برداشتن استخوان گونه و فک وی شدند که باعث از دست دادن توانایی خوردن، نوشیدن و صحبت کردن بطور واضح شد.
پس از گذشت چهار سال، «اریک» ضمن حضور در یک برنامه تلویزیونی از جراحان برای بازسازی صورت درخواست کمک کرد.
دکتر «اندرو داوود» جراح و دندانپزشک انگلیسی با استفاده از فناوری پرینت سه بعدی اقدام به تهیه پروتزهایی برای بخش های از دست رفته صورت این بیمار کرد.
برای ساخت این پروتز نخست با استفاده از فناوری اسکن دیجیتال، تصویری از صورت بیمار ساخته شد و با کمک یک نرم افزار دیجیتال، مدل سالم صورت پس از بازسازی با الگوی مشابه سمت راست صورت طراحی شد.
با کمک این مدل دیجیتالی یک قالب نایلونی از صورت بصورت لایه به لایه با پرینت سه بعدی تولید و از آن برای ساخت پروتز سیلیکونی نهایی استفاده شد.
پروتز صورت به کمک داربست تیتانیومی به زیر ابرو و استخوان فک متصل شده است و با کمک آهنربا، ماسک سیلیکونی براحتی در مکان خود جای گرفته و هنگام شب قابل برداشتن است؛ یک ایمپلنت جداگانه نیز برای دهان طراحی شده است که بصورت مجزا از پروتز صورت قابل نصب است.
این چهره بازسازی شده با فناوری پرینت سه بعدی نخستین نمونه در نوع خود در انگلیس محسوب می شود که توانایی خوردن، آشامیدن بدون نیاز به استفاده از لوله و حرف زدن را به این بیمار سرطانی بازگردانده است.

 تولید اجزای چهره بیمار سرطانی با پرینت سه بعدی

مدل دیجیتالی از چهره آسیب دیده

 تولید اجزای چهره بیمار سرطانی با پرینت سه بعدی

اسکن دیجیتالی چهره و بازسازی نمونه شبیه سازی ترمیمی

  تولید اجزای چهره بیمار سرطانی با پرینت سه بعدی

ایمپلنت مجزای دهان

تولید اجزای چهره بیمار سرطانی با پرینت سه بعدی

  بازسازی بخش آسیب دیده چهره با استفاده از پروتز سیلیکونی


منبع:isna.ir