فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

آل پاچینو پس از ۴۰ سال اعتراف کرد!



 

آل پاچینو پس از ۴۰ سال اعتراف کرد!

 

 

«آل پاچینو»، بازیگر افسانه ای سینمای آمریكا اعتراف كرد، «فرانسیس فورد كوپولا» قصد اخراج وی از فیلم به یادمادنی «پدرخوانده» را داشته است.

درحالیكه حدود چهار دهه از ساخت فیلم «پدرخوانده» كه از ماندگارترین فیلم های تاریخ سینماست می گذرد، آل پاچینو اذعان كرد، كوپولا قصد داشته وی را از این فیلم كنار بگذارد.

وساطت مارلون براندو نبود، كوپولا مرا از «پدرخوانده» كنار می‌گذاشت.

آل پاچینو كه در این فیلم نقش «مایكل كورلئونه» را بازی كرده است، اعتراف كرد، اگر وساطت «مارلون براندو» نبود، فرانسیس فورد كوپولا وی را از این پروژه فیلم كنار می گذاشت.

این بازیگر ۷۰ ساله در گفت وگو با «لری كینگ» در شبكه سی.ان.ان گفت: «مارلون براندو منبع الهام من بود و هنگام بازی در كنار وی بسیار راحت بودم. اگر حمایت او نبود، من از فهرست بازیگران این فیلم حذف می شدم.»

آل پاچینو كه برای بازی در فیلم «پدرخوانده» نامزد جایزه اسكار شده بود در ادامه گفت: «كوپولا تصور می كرد كه من برای نقش كورلئونه مناسب نیستم. اما آنچه موجب ماندن من شد، صحنه مربوط به رستوران در فیلم است كه بعد از فیلم برداری با بازی من موافقت كردند.»

پاچینو با نام كامل «آلفردو جیمز پاچینو» و نام مستعار «سانی» متولد ۲۵ آوریل ۱۹۴۰ در نیویورك است. ورود او به عرصه بازیگری را باید سال ۱۹۶۹ دانست.

در سال ۱۹۷۳ او در فیلم های مترسک و سر پیکو بازی کرد. در مترسک نقش آدمی سرگشته را داشت که در پی هویت خویش است و در سر پیکو نیز یک پاچینوی تمام عیار بود. وی در این فیلم نقش فرانک سر پیکو افسر پلیسی را بازی کرد که فساد افسران مافوق خود را افشا می کند. پاچینو در همان سال بار دیگر نامزد دریافت اسکار شد، اما باز هم این جایزه نصیبش نشد. با این حال منتقدان، جایزه گلدن گلوب را به سبب بازی در سر پیکو به وی اهدا کردند.

از دیگر بازی های چشمگیر پاچینو می توان به حضورش در فیلم های پدرخوانده ۲ (۱۹۷۴)، بعد از ظهر سگی (۱۹۷۵) و عدالت برای همه (۱۹۷۹) اشاره کرد. پاچینو برای بازی در همه این فیلم ها نامزد اسکار شد ولی بدان دست نیافت. او می گوید: «من برای اسکار بازی نمی کنم، چون بازیگری عشق من است، عشقی که هرگز نمی توانم رهایش کنم».

او برای بازی در فیلم هایی چون کرامر علیه کرامر (۱۹۷۹)، اینک آخرالزمان و متولد چهارم جولای (۱۹۸۹) دعوت شد ولی او این پیشنهادها را قبول نکرد. هنگامی که کاپولا برای فیلم اینک آخرالزمان او را دعوت کرد، پاچینو در یک جمله پاسخ منفی به او داد: «من با تو به جنگ نخواهم آمد.»

از فیلم های معروف او در این دهه می توان به دیک تریسی، پدرخوانده (۱۹۹۰)، فرانکی و جانی (۱۹۹۱)، گلن گری گلن راس (۱۹۹۲)، راه کارلیتو (۱۹۹۳)، مخمصه (۱۹۹۵)، تالار شهر (۱۹۹۶)، وکیل مدافع شیطان، دنی براسکو (۱۹۹۷) و خودی (فیلم) (۱۹۹۸) اشاره کرد. اما برترین فیلم او در این دهه، بوی خوش زن در سال ۱۹۹۲ است که جایزه اسکار را برایش به ارمغان آورد. او در این فیلم ایفاگر نقش مرد نابینایی بود که عشق به همنوع را به بهترین شکل ممکن بیان می کند.

دهه۱۹۹۰ را برای باید دهه نوینی برای پاچینو دانست، زیرا او که پس از بازی در فیلم انقلاب (۱۹۸۵) مبتلا به ذات الریه شد و مدت چهار سال نیز از عالم سینما دور مانده بود، در فیلم دریای عشق (۱۹۸۹) بار دیگر خوش درخشید.

علاوه بر جایزه اسکار، جایزه گلدن گلوب نیز برای این فیلم از سوی منتقدان، به او اعطا شد. زمانی که نقش شیطان در فیلم وکیل مدافع شیطان (۱۹۹۷) را ایفا کرد، همه بزرگان، نامداران و تماشاگران سینما و مردم عادی او را نابغه خواندند.

در سال۱۹۹۶ از سوی انجمن گوتام جایزه ویژه یک عمر فعالیت هنری نصیبش شد و پیش از آن نیز از سوی فستیوال بین المللی فیلم سن سباستین اسپانیا، جایزه مشابهی به او اهدا شد.

او در سال ۲۰۰۲ در فیلم بی خوابی نقش یک کارآگاه را بازی کرد که در تعقیب یک قاتل حرفه ای است. تاجر ونیزی (۲۰۰۴) را باید بهترین فیلم او از سال ۲۰۰۰ به بعد دانست. آل پاچینو از ۱۹ ماه اكتبر با نمایش تاجر ونیزی به صحنه تئاتر برادوی می رود.... / خبرگزارى ایسنا



ویدیو مرتبط :
نمایشگاه ۴۰ سال ۴۰ کاریکاتور کامبیز درم بخش

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

خدا این روز بد را آورد: آل پاچینو به عنوان بدترین بازیگر سال انتخاب شد



اخبار,اخبار سینما,جک و جیل,اخبار هالیوود,فیلم های 2012,تمشک طلایی,اخبار,اخبار سینما

 

فیلم سینمایی «جک و جیل» به کارگردانی دنیس دوگان جایزه تمشک طلایی بدترین فیلم سی و دومین دوره مراسم اهدای جوایز «رزی» را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری سینمای ایران (سینما پرس)؛ سی و دومین دوره مراسم اهدای جوایز «رزی» (Razzie Awards)روز گذشته در حالی برگزار شد که فیلم سینمایی «جک و جیل» (Jack and Jill) به کارگردانی دنیس دوگان جایزه تمشک طلایی بدترین فیلم سی و دومین دوره این مراسم سالیانه را به خود اختصاص داد.

 

فیلم های سینمایی «باکی لارسن: ستاره بالفطره» (Bucky Larson: Born to be a Star)/ «شب عید» (New Year`s Eve)/ «تغییرشکل‌دهندگان: تاریکی ماه» (Transformers: Dark of The Moon) و قسمت اول «حماسه گرگ و میش: شکست» (Twilight Saga: Breaking Dawn, Part 1) دیگر نامزدهای دریافت جایزه بدترین فیلم این دوره از مراسم اهدای جوایز «رزی» بودند.

 

بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی «رزیز»، آدام سندلر نیز برای بازی در فیلم سینمایی «جک و جیل» و «فقط با او همراه شو» (Just Go With It) جایزه بدترین بازیگر نقش اول مرد این دوره از مراسم اهدای جوایز «رزی» را دریافت کرد.

 

راسل برند، برای بازی در «آرتور» (Arthur)/ نیکلاس کیج، برای بازی در «با خشم بران» (Drive Angry)، «فصل جادوگر» (Season of the Witch) و «ورود غیرمجاز» (Trespass)/ تیلور لاتنر، برای بازی در «آدم‌ربایی» (Abduction) و قسمت اول «حماسه گرگ و میش: شکست» و نیک سواردسن، برای بازی در «باکی لارسن: ستاره بالفطره» دیگر نامزدهای بخش بدترین بازیگر نقش اول مرد بودند.

 

جایزه تمشک طلایی بدترین بازیگر نقش اول زن این دوره از مراسم اهدای جوایز «تمشک طلایی» نیز به آدام سندلر اهدا شد. سندلر در فیلم سینمایی «جک و جیل»، علاوه بر بازی در نقش «جک»، در نقش زنی به نام «جیل» نیز ایفای نقش کرده است.

 

مارتین لارنس، برای بازی در «مامان‌بزرگ‌ها: مثل پدر، مثل پسر» (Big Mammas: Like Father, Like Son)/ سارا پیلین، برای بازی در «سارا پیلین: شکست‌ناپذیر» (Sarah Palin: The Undefeated)/ سارا جسیکا پارکر، برای بازی در «نمی‌دانم چطور این کار را انجام داد» (I Don`t Know How She Does It) و «شب عید» و کریستن استوارت، برای بازی در قسمت اول «حماسه گرگ و میش: شکست» دیگر بازیگرانی بودند که در بخش بدترین بازیگر نقش اول زن به رقابت با یکدیگر می پرداختند.

آل پاچینو نیز برای بازی در فیلم سینمایی «جک و جیل» توانست با شکست رقیبان خود در بخش بدترین بازیگر نقش مکمل مرد، جایزه تمشک طلایی این بخش را به خانه ببرد.

پاتریک دمسی، برای بازی در «تغییرشکل‌دهندگان: تاریکی ماه»/ جیمز فرانکو، برای بازی در «سرورم» (Your Highness)/ کن جئونگ، برای بازی در «مامان‌بزرگ‌ها: مثل پدر، مثل پسر»، قسمت دوم «خماری قسمت»( The Hangover 2) ، «تغییرشکل‌دهندگان: تاریکی ماه» و «نگهبان باغ‌وحش» (Zookeeper) و نیک سواردسن، برای بازی در «جک و جیل» و «فقط با او همراه شو» دیگر نامزدهای بخش بدترین بازیگر نقش مکمل مرد این مراسم سالیانه بودند.

 

جایزه بدترین بازیگر نقش مکمل زن سی و دومین دوره مراسم اهدای جوایز «رزی» نیز به دیوید اسپید اهدا شد. اسپید در فیلم سینمایی «جک و جیل» در نقش «مونیکا» بازی کرده است.

کتی هلمز، برای بازی در «جک و جیل»/ براندون تی. جکسن، برای بازی در «مامان‌بزرگ‌ها: مثل پدر، مثل پسر»/ نیکل کیدمن، برای بازی در «فقط با او همراه شو»/ دیوید اسپید، برای بازی در «جک و جیل» و رزی هانتینگتن وایتلی، برای بازی در «تغییرشکل‌دهندگان: تاریکی ماه» دیگر نامزدهای بخش بدترین بازیگر نقش مکمل زن این دوره از مراسم اهدای جوایز «رزی» بودند.

بازیگران فیلم سینمایی «جک و جیل» نیز جایزه بدترین گروه بازیگری این مراسم سالیانه را به خود اختصاص دادند.

 

گروه بازیگران فیلم سینمایی «باکی لارسن: ستاره بالفطره»، گروه بازیگران فیلم سینمایی «شب عید»، گروه بازیگران فیلم سینمایی «تغییرشکل‌دهندگان: تاریکی ماه» و گروه بازیگران فیلم سینمایی قسمت دوم «حماسه گرگ و میش: شکست» دیگر نامزدهای این بخش بودند.

 

جایزه تمشک طلایی بدترین کارگردان سی و دومین دوره مراسم اهدای جوایز «رزی» نیز به دنیس دوگان اهدا شد. دوگان برای ساخت فیلم های سینمایی «جک و جیل» و «فقط با او همراه شو» این جایزه را دریافت کرد.

 

مایکل بی، برای ساخت فیلم سینمایی «تغییرشکل‌دهندگان: تاریکی ماه»/ تام بردی، برای ساخت فیلم سینمایی «باکی لارسن: ستاره بالفطره»/ بیل کاندون، برای ساخت فیلم سینمایی قسمت دوم «حماسه گرگ و میش: شکست» و گری مارشال، برای ساخت فیلم سینمایی «شب عید» دیگر نامزدهای بخش بدترین کارگردان بودند.

 

همچنین استیو کارن، آدام سندلر و بن زووک که به طور مشترک فیلمنامه فیلم سینمایی «جک و جیل» را نوشته اند نیز جایزه بدترین فیلمنامه این دوره از مراسم اهدای جوایز «رزی» را از آن خود کردند.

 

بخش بدترین فیلمنامه سی و دومین دوره این مراسم سالیانه شاهد حضور آدام سندلر، آلن کاورت و نیک سواردسن، برای نگارش فیلمنامه «باکی لارسن: ستاره بالفطره»/ کاترین فوگیت، برای نگارش فیلمنامه «شب عید»/ نوشته ارن کروگر، برای نگارش

فیلمنامه «تغییرشکل‌دهندگان: تاریکی ماه» و ملیسا رزنبرگ، برای نگارش فیلمنامه قسمت دوم «حماسه گرگ و میش: شکست» بود.

 

بنیاد تمشک طلایی که به بدترین های سینما در یک سال گذشته جایزه اهدا می کند، در سال 1980 میلادی توسط جان ویلسن تاسیس و راه‌اندازی شده است و اکنون بیش از 600 عضو در ایالات متحده آمریکا و ده‌ها کشور دیگر دارد./کافه سینما