آشپزی


2 دقیقه پیش

این نوشیدنی بعد از افطار برایتان لازم است

حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید. همشهری آنلاین: حالا ...
2 دقیقه پیش

فیلم: یک ویدئوی خوشمزه از کیک آلبالو

حالا که کم کم دارد فصل آلبالو فرا می رسد، ما هم برای شما یک کیک آلبالویی خوشمزه آموزش می دهیم. شاید با نگاه به ظاهر این کیک احساس کنید که تهیه آن سخت است، اما پس از دیدن این ...

نوشیدنی عالی برای رفع تشنگی روزه داران



نوشیدنی مخصوص روزه داران, نوشیدنی برای رفع تشنگی


اگر می خواهید در ماه رمضان تشنگی و کم آبی اذیت تان نکند این نوشیدنی را حتما امتحان کنید.

برای کاهش عطش و تشنگی، در ایام روزه داری ۱۴ عدد آلو بخارا را در یک پارچ آب بریزید و یک قاشق غذاخوری خاکشیر و نصف لیوان لیموترش را در آن حل و میل کنید.

روزه، خانه تکانی برای جسم و روح است که در بعد جسمی باعث نظافت سلول های بدن می شود. روزه گرفتن، باعث از بین رفتن اضطراب، دلهره و افسردگی می شود و حس اعتماد به نفس و اعتدال عصبی را در انسان تقویت می کند. روزه زمانی باعث جلوگیری از امراض خواهد شد که در زمان سحری و افطار به میزان صحیح و کامل غذا خورده شود و فرد کم خوری یا پرخوری نکند.

زمان افطار نیز حتما از آب گرم، شیر گاو تازه کم چرب، خرما و حلوای خرمایی استفاده کنید.خوردن خربزه و سیب شیرین به هضم بهتر غذا کمک خواهد کرد.

منبع : khorasannews.com


ویدیو مرتبط :
رمضانی بدون عطش و تشنگی/چند نوشیدنی خوشمزه تابستانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

توصیه‌ هایی برای رفع تشنگی روزه‌ داران


یک کارشناس تغذیه گفت: روزه‌داری فرمان خداوند و تمرینی برای زندگی سالم و با‌معنویت است.

خبرگزاری ایسنا: یک کارشناس تغذیه گفت: روزه‌داری فرمان خداوند و تمرینی برای زندگی سالم و با‌معنویت است.

جلیل نباتی، در رابطه با تغذیه در ماه مبارک رمضان و چگونگی حفظ سلامتی در این ماه، اظهار کرد: روزه‌داری و ماه مبارک رمضان زمان خوبی برای استراحت نسبی دستگاه گوارش است و از آن جایی‌که مدت زمان بی‌غذایی نسبتاً زیاد نیست توده‌های عضلانی دچار کاستی نمی‌شوند و فقط چربی‌های بدن مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به تأثیرات خوردن سحری در سلامتی معنوی و جسمی افراد گفت: در سحری توصیه می‌شود افراد یک ساعت زودتر از خواب بیدار شوند تا ضمن استفاده از برکات معنوی ساعات سحری و مناجات با خداوند متعال بدون عجله غذا بخورند.

وی ادامه داد: برای پیشگیری از تشنگی در طول روز بهتر است در هنگام سحری از مصرف غذاهای پرچرب و شور پرهیز شود و خوردن میوه به‌ویژه میوه‌هایی مانند گلابی، انگور، هلو و هندوانه که به‌علت داشتن پتاسیم فراوان در ایجاد تعادل لازم برای نمک در خون مناسب است.

وی اظهار کرد: بهتر است در سحری از مواد غذایی کم‌حجم، پرانرژی و پروتئین‌دار مانند تخم مرغ، حبوبات، لبنیات، گوشت و همچنین از عسل، گردو، بادام، فندق و خرما استفاده شود و از استفاده از غذاهای خشک مانند کوکو سیب زمینی، کباب و جوجه کباب که ادویه زیادی می‌طلبند و باعث عطش در طول ساعات روزه‌داری می‌شود، پرهیز کرد.

وی با بیان اینکه غذای افطار باید پرکالری و زود هضم باشد، گفت: توصیه می‌شود افطار را با یک غذاها و نوشیدنی گرم مثل سوپ، آش رشته، چای شیرین، خرما و کشمش که به‌دلیل جذب بالا باعث تخفیف در گرسنگی می‌شود آغاز کرد. ضمن اینکه نوشیدن آب یا نوشابه در ابتدای افطار سبب ضعف و بی‌حالی و درد معده می‌شود.

این کارشناس تغذیه گفت: مصرف آب و مایعات زیاد همراه افطار توصیه نمی‌شود زیرا سبب احتلال در هضم می‌شود ولی مصرف این مایعات یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از سحری به‌منظور تامین مایعات مورد نیاز بدن به همراه میوه‌ها و سبزی‌جات بسیار مفید است.