آشپزی


2 دقیقه پیش

این نوشیدنی بعد از افطار برایتان لازم است

حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید. همشهری آنلاین: حالا ...
2 دقیقه پیش

فیلم: یک ویدئوی خوشمزه از کیک آلبالو

حالا که کم کم دارد فصل آلبالو فرا می رسد، ما هم برای شما یک کیک آلبالویی خوشمزه آموزش می دهیم. شاید با نگاه به ظاهر این کیک احساس کنید که تهیه آن سخت است، اما پس از دیدن این ...

نوشیدنی داغ زمستانی، دارویی برای سرماخوردگی


مصرف این نوشیدنی به صورت داغ در روزهای سرد زمستان فوق العاده است و اگر با عسل هم ترکیب شود تبدیل به دارویی مقوی برای سرماخوردگی خواهد شد.

وب سایت آکا ایران: مصرف این نوشیدنی به صورت داغ در روزهای سرد زمستان فوق العاده است و اگر با عسل هم ترکیب شود تبدیل به دارویی مقوی برای سرماخوردگی خواهد شد.

مواد لازم:

  • آب سیب 8 فنجان
  • پرتقال 1 عدد
  • جوز هندی 1 ق چ
  • فلفل شیرین 1 ق غ
  • عصاره وانیل 1 ق چ
  • سیب قرمز بزرگ 1 عدد
  • میخک 8 عدد
  • شکر قهوه ای 2 ق غ
  • دارچین 3 ساق
    
نوشیدنی داغ فوق العاده خوشمزه زمستانی سیب و پرتقال

طرز تهیه:


1- پرتقال را تمیز بشویید و خشک کنید و همانطور با پوست به صورت حلقه هایی نازک برش بزنید.

2- میخک ها را در سیب فرو کرده سپس تمام مواد را در قابلمه ریخته روی حرارت متوسط بگذارید تا شروع به جوشیدن کند.

3- نوشیدنی سیب,نوشیدنی سیب و دارچین,نوشیدنی سیب و پرتقال

4- بعد از 10 دقیقه که جوشید ساق های دارچین را اضافه نمایید.

5- این نوشیدنی را میتوانید بالافاصله بعد از برداشتن از روی حرارت به صورت گرم سرو کنید.

6- یا در صورت تمایل در یخچال برای روزهای بعد نگهداری کنید.

7- میزان شیرینی این نوشیدنی بسته به ذائقه ی خودتان قابل افزایش است حتی میتوانید با اضافه کردن عسل این نوشیدنی فوق العاده زمستانی را میل نمایید.

8- حتی میتوانید میزان شکر استفاده شده را افزایش داده و این نوشیدنی را تبدیل به شربت نموده کاملا غلیظ کنید و بعدا با اضافه کردن آب مصرف نمایید.


ویدیو مرتبط :
نوشیدنی ضد عطش_گل ختمی برطرف کننده تشنگی+گیاه دارویی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

سوپ جوجه دارویی برای درمان سرماخوردگی



 

 

سوپ جوجه دارویی برای درمان سرماخوردگی

 

عجیب ولی واقعی!

اگرچه ممكن است تصور كنید كه خوردن سوپ جوجه نمی‌تواند درمان موثری برای بیماران مبتلا به سرماخوردگی یا آنفلوآنزا باشد، اما بهتر است به سوپی كه مادرتان برای شما تهیه كرده اطمینان داشته باشید، چرا كه طبق بررسی‌ها خوردن سوپ جوجه می‌تواند نقش موثری در بهبود سرماخوردگی داشته باشد. بسیاری از افراد بر این باورند كه توصیه مادربزرگ‌ها برای خوردن یك كاسه سوپ جوجه در روزهایی كه احساس بیماری می‌كنند، ریشه در باورهای ذهنی نادرستی دارد كه از گذشته‌های دور از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است.

اما حقیقت این است كه این سوپ حاوی تركیبات مختلفی است كه می‌تواند سیستم ایمنی بدن افراد را تحت تاثیر خود قرار د هد. جالب است بدانید این سوپ كه از قرن‌ها پیش به عنوان غذای بیماران تهیه می‌شده است، دارای موادی با ویژگی‌های ضدالتهابی است و به همین علت می‌تواند موجب تسكین گلودرد و كاهش عوارض ناشی از ابتلا به سرماخوردگی یا حتی آنفلوآنزا شود. به عبارت دیگر می‌توان گفت برای تهیه این سوپ از موادی استفاده می‌شود كه زمینه مناسبی را برای تاثیرگذاری داروهای تجویز شده برای درمان سرماخوردگی فراهم می‌كنند.

اغلب در تهیه این نوع سوپ از گوشت مرغ، پیاز، سیب‌زمینی، هویج، شلغم، كرفس و جعفری استفاده می‌شود. بررسی‌های انجام شده درباه تاثیر هریك از این مواد بر انجام واكنش‌های طبیعی بدن در شرایط آزمایشگاهی نشان داده است كه این تركیبات مانع حركت گلبول‌های سفید خون می‌شوند و این در حالی است كه گلبول‌های سفید خون از باكتری‌ها و بقایای سلولی كه مقدار آنها بر اثر ابتلا به عفونت‌های ویروسی نظیر سرماخوردگی افزایش خواهد یافت، تغذیه می‌كنند.

فعالیت گلبول‌های سفید خون اغلب موجب افزایش میزان ترشحات مخاطی می‌شود كه سرفه و آبریزش بینی از پیامدهای آن محسوب می‌شوند. در حقیقت می‌توان گفت كه خوردن سوپ جوجه به عنوان یك عامل بازدارنده مانع گسترش بیماری در بدن می‌شود.

به گفته محققان، سوپ جوجه همچون دیگر مواد غذایی پروتئینی دارای اسید آمینه‌ای به نام سیستئین است كه با پخته شدن گوشت مرغ از آن خارج می‌شود. سیستئین یك تركیب شیمیایی است و از جمله فرآورده‌های دارویی است كه همانند بسیاری از دیگر انواع داروهای خلط‌آ‌ور می‌تواند نقش بسیار مهمی در خارج شدن ترشحات مخاطی از ریه‌ها داشته باشد. به این ترتیب می‌توان گفته‌های مادربزرگ‌ها‌ درباره این‌كه سوپ جوجه می‌تواند داروی سرماخوردگی باشد را مورد تایید قرار داد.