آشپزی


2 دقیقه پیش

این نوشیدنی بعد از افطار برایتان لازم است

حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید. همشهری آنلاین: حالا ...
2 دقیقه پیش

فیلم: یک ویدئوی خوشمزه از کیک آلبالو

حالا که کم کم دارد فصل آلبالو فرا می رسد، ما هم برای شما یک کیک آلبالویی خوشمزه آموزش می دهیم. شاید با نگاه به ظاهر این کیک احساس کنید که تهیه آن سخت است، اما پس از دیدن این ...

مربای آلوئه ورا



طرز تهیه مربا آلوئه ورا, پخت مربا آلوئه ورا
مواد لازم:

 آلوئه ورا تازه پوست گرفته و خردشده  یک کیلوگرم
 شکر  یک کیلوگرم
 آب  ۷۰۰ گرم
 اسانس آلوئه ورا  ۲ قطره
 آبلیموی تازه  یک قاشق غذاخوری


روش تهیه:
۱ – آلوورا را پوست بگیرید و ژل‌های وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبه‌ای خرد کنید.
۲ – آلوورای خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید.
۳ – بعد از اینکه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰ گرم از شکر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترکیب شکر و آلوورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط قرار بگیرد.
۴ – ترکیب شکر و آلوورا را روی حرارت بالا قرار‌دهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر بجوشد.
۵ – ۸۰۰ گرم باقیمانده از شکر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰ گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
۶ – سپس ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به نقطه جوش برسد.
۷ – هنگام جوشیدن کف شکر سطح آب می‌آید که باید آنها را با یک قاشق بردارید.
۸ – حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت همین‌طور بجوشد.
۹ – وقتی که ترکیب کمی غلیظ شد آلوورا و شکری را که قبلا پخته‌‌اید روی شربت بریزید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه کنید.
۱۰ – مربای شما آماده است فقط اجازه دهید که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه کنید.

نکته:
اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا کنید می‌توانید وانیل را جایگزین آن کنید.

منبع : saritar.com


ویدیو مرتبط :
آلوئه ورا BIRIM.J

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مزایا و معایب آلوئه‌ورا



 

مزایا و معایب آلوئه‌ورا

 

امروزه در بسیاری از داروخانه‌ها برگ‌های گیاه آلوئه‌ورا را می‌بینیم که تبلیغات زیادی برای استفاده از آن می‌شود؛ مثلا می‌گویند که این گیاه ضد جوش و ضد آکنه است؛ برطرف‌کننده چین و چروک پوست است،تا چه حد صحت دارد؟

 

شاداب‌کننده و برطرف‌کننده لک و کک و مک نیز از دیگر صفاتی است که به این گیاه نسبت داده می‌شود. در بسیاری از سوختگی‌ها کاربرد دارد و دارای انواع ویتامین‌های B1، B2، B6، C است و همه می‌توانند با ایجاد برش روی آن پس از خروج شهد و شیره‌اش آن را روی پوست استفاده کنند و از خواص آن بهره‌مند شوند.

 

اما اگرچه گیاه آلوئه یا آلوئه‌ورا یا همان شاخ‌بزی حاوی مشتقات هیدروکسی آنتراسن و ویتامین A، B و C است و از جمله خواص دیگر این گیاه، ضدورم بودن، ضدمیکروب بودن، التیام‌‌بخش بودن و ضدآفتاب و ضدسوختگی بودن آن است اما استفاده از گیاهانی از این دست و استفاده از ساقه و شیره آنها به صورت کِرِم ممکن است با عوارض ناخواسته‌ای مانند تحریکات پوستی و حساسیت‌های پوستی و تیره شدن پوست همراه باشد؛ آن‌چنان که ما در مطب با بسیاری از این عوارض روبه‌رو هستیم.

 

بعضی‌ها این گیاهان را تهیه کرده و در منزل، شیره‌اش را روی پوست خود استعمال می‌کنند؛ در حالی که در شرایط آزمایشگاهی مواد مفید این گیاهان استخراج می‌شود و پس از بررسی‌هایی که از سوی متخصصان به عمل می‌آید، به مواد آرایشی و بهداشتی اضافه می‌شود و پس از اینکه از سوی وزارت بهداشت به تایید رسید، به بازار عرضه می‌شود. بنابراین استفاده از این گیاهان به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. بسیاری از افراد از این گیاهان تحت تاثیر تبلیغات استفاده کرده و سپس نه تنها از خواص مفیده آنها بهره‌مند نمی‌شوند بلکه دچار عوارضی می‌شوند که بعضا بسیار جدی بوده و برای پوست مشکل‌ساز می‌شوند، استفاده از این مواد ممنوع است، مگر اینکه مجوز آن توسط وزارت بهداشت به صورت برچسب روی آنها باشد. یک گیاه می‌تواند ترکیبات متعددی داشته باشد که ممکن است یکی از آنها برای پوست مفید باشد و بقیه به پوست آسیب برسانند.

 

بنابراین همه، مخصوصا خانم‌ها، باید از خرید گیاهانی که به این صورت فروخته ‌می‌شوند، خودداری کنند. در سال‌های اخیر ژل آلوئه‌ورا به طور وسیع در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار گرفته و محصولات مختلف این گیاه به شکل قرص، کپسول، صابون، شامپو، کِرِم، پماد، ژل، نوشابه‌های خوراکی و کمپوت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

منبع :salamat.ir