10 جمله جنجالی از حسن روحانی


در عرف سیاست و سیاست ورزی یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار و جریان ساز یک فرد سیاسی نوع گفتمان و ادبیات اوست بزرگان سیاست در تمام دنیا انرژی زیادی برای آنچه که پشت تریبون می گویند صرف می کنند روسای جمهور که به نوعی ویترین سیاست ورزی یک مملکت هستند، نقش تعیین کننده ای دارند




صبح بخیر - ایمان عبدلی:
در عرف سیاست و سیاست ورزی یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار و جریان ساز یک فرد سیاسی نوع گفتمان و ادبیات اوست بزرگان سیاست در تمام دنیا انرژی زیادی برای آنچه که پشت تریبون می گویند صرف می کنند روسای جمهور که به نوعی ویترین سیاست ورزی یک مملکت هستند، نقش تعیین کننده ای دارند :گاه مثل رییس جمهور سابق با ادبیات خارج از عرف به طور خاص آنهایی که بازتاب بین المللی هم دارند ایجاد هزینه و حاشیه میکنند، به مانند آنچه که جناب دکتر احمدی نژاد در رابطه با هولوکاست بیان کردند،گاه اما نوع بیان و آرامش چهره سبب جذابیت میشود، دکتر حسن روحانی همان چیزی بود که مردم طلب می کردند غافل از اینکه ایشان هم بعدتر در سخن و کلام از خط بیرون خواهد زد گرچه که ادبیات ایشان بیشتر مصرف داخلی داشته است  ، روحانی از این نظر شاید جایی بین خاتمی و احمدی نژاد ایستاده است :واکنش او در مقابل مخالفانش نه به اندازه ی  محمد خاتمی منفعلانه است نه به اندازه ی محمود احمدی نژاد خارج از عرف و جسورانه، با هم نگاهی به مهم ترین جملات 20 ماه اخیر ایشان انداخته ایم...

10 جمله ی جنجالی حسن روحانی

(گازانبری)-17 خرداد ماه 1392 -تلویزیون شاه کلید مبارزات انتخاباتی را همین واژه ساخت ،در میانه مناظره ی انتخاباتی روحانی خطاب به قالیباف راجع به مباحث 18 تیر گفت: ((از آقای قالیباف خیلی تعجب میکنم، درست است باید رقابت کنیم اما نه اینجوری ،آقای قالیباف دلم نمی خواست بگم آنجا بحث این بود، شما میگفتید دانشجویان بیایند ما حمله ی گاز انبری می کنیم))

(حقوقدان)-17خردادماه 1392-تلویزیون بازهم خطاب به قالیباف :((هیچوقت پادگانی فکروعمل نکردم،جزو افرادی هستم که حقوق خواندم،من سرهنگ نیستم))

(کم سواد)-15 بهمن1392-اجلاس روسای دانشگاهها ومدیران پارک های علم و فناوری حسن روحانی با اشاره به برخی انتقادات از توافق ژنو گفت((چرا فقط یک عده معدود و کم سواد که از جایی خاص تغذیه می شوند،باید از توافق ژنو حرف
بزنند،اما اساتید دانشگاهی ما خاموشند))

(شناسنامه)-9اردیبهشت ماه 1393-نمایشگاه کتاب رییس جمهوری در میان اهالی رسانه گفت:((به دنبال سانسور دولتی نیستم و از همه می خواهیم درباره دولت شناسنامه دار سخن بگویند و اعلام وابسته به کدام جناح هستند،تخریب دولت با پول بیت المال پسندیده نیست))

(بهشت زوری)-3 خرداد ماه 1393-همایش بیمه سلامت همگانی در روزهایی که طرح حمایت از امر به معروف و نهی از منکر تیتر یک رسانه ها شده بود حسن روحانی اینگونه واکنش نشان داد((اینقدر در زندگی مردم دخالت نکنیم،بگذاریم مردم خودشان راه بهشت را انتخاب کنند،نمی توان به زور و شلاق مردم را به بهشت برد))

(جهنم)-20 مردادماه 1393-همایش سالانه سفرا و نمایندگی های ایران در خارج از کشور روحانی خطاب به منتقدین مذاکرات گفت:((عده ای شعار سیاسی می دهند اما بزدل سیاسی هستند،هر وقت مذاکره می شود می گویند می لرزیم ،به جهنم بروید جای گرم که نلرزید))

(تازه به دوران رسیده)-16 آذرماه 1393-دانشگاه علوم پزشکی تصویر گروهی از دانشجویان معترض به مذاکرات هسته ای در گوشه ای از سالن جلب توجه میکند اما روحانی با جمله ای سالن را به مرز انفجار میرساند((عده ای باید از منافع زودگذر خود بگذرند،عده ای تازه به دوران رسیده که ما به آن ها احترام میگذاریم لازم نیست نسبت به آینده و ارزش های اسلام و انقلاب دل نگران باشند))

(تفنگ وپول و سایت)-17 آذرماه 1393-همایش ارتقا سلامت اداری روحانی که از سلامت در قدرت می گوید با نشانه هایی خاص جملاتی نه چندان آرام میگوید((باید تجمیع قدرت را از بین ببریم،با تجمیع یک قدرت در نهاد ،فساد درست میشود،اگر تفنگ ،پول  ، قدرت ، روزنامه و سایت و تبلیغات در یک جا جمع شود ابوذر و سلمان هم که باشی فاسد می شوی ))

(آرمان سانترفیوژی)-14 دی ماه 1393-همایش اقتصاد ایران رییس جمهور که از لزوم تامین رفاه و تقدم منفعت در دیپلماسی میگفت باجمله ای فضا را گرم کرد((آرمان ما به سانترفیوژها وصل نیست))

(همه پرسی) -14دی ماه 1393-همایش اقتصاد ایران این آخرین اظهار نظر رییس جمهور است،او با تکنیک مصدق قصد پیشبرد اهدافش را دارد:((یکی از بخش های مهم قانون اساسی پیرامون همه پرسی از مردم است ،من به عنوان مسئول اجرای قانون اساسی دلم می خواهد شرایطی فراهم شود تا به این اصل قانون عمل کنیم و یک بار هم که شده آن چیزی را که برای همه مهم است و اهمیت دارد از مردم بپرسیم))


ویدیو مرتبط :
‫کلیپ جنجالی رییسی خطاب به روحانی: حسن روحانی از امام رضا سیلی خواهد خورد !‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

جنجالی که حسن روحانی در ایران به راه انداخت



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید


گزارش المانیتور از
جنجالی که حسن روحانی در ایران به راه انداخت

حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، که برای اجرای اصلاحات اقتصادی و اجتماعی، قادر به خنثی کردن اقدامات مقامات منتخب و غیر منتخب محافظه کار نیست، برای حل مسائل مهم، برگزاری همه پرسی را پیشنهاد کرده است. پیشنهاد وی موجب واکنش های شدیدی از سوی شماری از محافظه کاران ایران شده و تحلیل های مختلفی را در رسانه های اجتماعی در پی داشته است. .

به گزارش تیک، روحانی در چهارم ژانویه، در همایشی اقتصادی در تهران گفت: « اقتصاد ما تا کی باید به سیاست یارانه ادامه بدهد؟ اقتصاد هم به سیاست های داخلی و هم به سیاست های خارجی ما یارانه می پردازد. بگذارید یک دهه این رابطه معکوس شود. بگذارید از سیاست خارجی مان به اقتصاد یارانه بپردازیم؛ و بگذارید ببینم چه اتفاقی برای مردم، معیشت و اشتغال جوانان می افتد.اجازه دهید از خود مردم بپرسیم.»

روحانی ادامه داد: «یکی از اصول قانون اساسی که از ابتدا اجرا نشده است، و من به عنوان مجری اصلی قانون اساسی دلم می خواهد شرایطی فراهم شود تا به این اصل قانون عمل کنیم ... اصلی است که موضوع آن، همه پرسی از مردم درباره مسائل مهم کشور است. قانون اساسی به ما می گوید که در مسائل مهم اقتصادی، اجتماعی، سیاسی یا فرهنگی، به جای تصویب قانون در مجلس، ماده قانونی یا برنامه را مستقیم به رای مردم و همه پرسی بگذاریم.»

حسین شریعتمداری، سردبیر روزنامه محافظه کار "کیهان"، گفت روحانی درباره دو اصل قانون اساسی درباره همه پرسی دچار سوءتفاهم شده است.

وی گفت اصل 59 به "همه پرسی تقنینی" اشاره دارد که نیازمند تأیید دو سوم مجلس برای مراجعه به آراء مردم است. اصل دوم، اصل 177، به تجدید نظر یا بازنگری قانون اساسی اشاره دارد. ظاهراً منظور [آقای] روحانی اصل 59 بوده است که موضوع آن "همه پرسی تقنینی" است نه "همه پرسی اجرایی". »

سایت محافطه کار "مشرق" گزارش داد  روحانی به جای منحرف کردن ذهن مردم، باید «علل ناکارآمدی» سیاست های خارجی خود را «بیان کند». در مقاله این سایت آمده است بسیاری از مردم از این متعجب اند که چرا با وجود «تعلیق بخش زیادی از برنامه هسته ای» از سوی ایران، «قیمت دلار افزایش و قیمت نفت کاهش یافته است؟ چرا تحریم ها افزایش یافته اند؟ حد اعتمادسازی روحانی با دشمن چیست؟ و سرانجام، مردم کی قرار است نتایج دیپلماسی متفاوت را در زندگی خود ببینند؟»

از زمانی که روحانی به راحتی در نخستین دور انتخابات ریاست جمهوری سال 2013 پیروز شد، تصور می شود بسیاری از سیاست های اقتصادی و اجتماعی او در راستای خواست مردم است. اگر همه پرسی مستقیم برگزار شود، به احتمال زیاد، نتیجه آن به نفع رئیس جمهور است و جامعه به حمایت از او بسیج می شود.
اخبار سیاسی - تیک