ستاره های ایران چقدر می ارزند؟!


این روزها کماکان بحث قرارداد بازیکنان فوتبال ایران داغ است. در چنین شرایطی همه روی بازیکنان ایرانی لیگ برتر زوم کرده اند اما بد ندیدیم سری هم به قیمت ایرانی هایی بزنیم که در خارج از کشور توپ می زنند و به دلار یا یورو پول می گیرند.





مجله تماشاگر:
این روزها کماکان بحث قرارداد بازیکنان فوتبال ایران داغ است. در چنین شرایطی همه روی بازیکنان ایرانی لیگ برتر زوم کرده اند اما بد ندیدیم سری هم به قیمت ایرانی هایی بزنیم که در خارج از کشور توپ می زنند و به دلار یا یورو پول می گیرند. به هر حال با بررسی های انجام شده می توان گفت اختلاف مبلغ قرارداد این بازیکنان با فوتبالیست های ایران، از زمین تا آسمان است!

اشکان دژاگه

در حال حاضر اشکان دژاگه عنوان گرانقیمت ترین بازیکن فوتبال ایران را در اختیار دارد. تقریبا دو سال پیش بود که اشکان با قراردادی به ارزش دو میلیون و 500 هزار یورو از ولفسبورگ آلمان به فولام انگلیس منتقل شد تا در یکی از معتبرترین لیگ های اروپایی توپ بزند. اشکان در این دو سال پیشرفت قابل ملاحظه ای در لیگ جزیره داشته تا جایی که حالا سایت ترانسفر مارکت ارزش اشکان را چیزی حدود 3 میلیون یورو تخمین زده است.

بر این اساس اشکان بازیکنی است که در حال حاضر بیش از 13 میلیارد تومان ارزش دارد و مطمئنا حضور در جام جهانی هم این مبلغ را بالاتر خواهد برد. به این نکته هم باید اشاره داشت که پس از سقوط فولام به لیگ دسته اول انگلیس، برخی از رسانه های این کشور خبر داده اند اشکان به زودی با قراردادی به ارزش 4 میلیون یورو با تیم جدیدش قرارداد امضا خواهد کرد.

ستاره های ایران چقدر می ارزند؟!

جواد نکونام

تا همین چند سال پیش جواد نکونام با حضور در لالیگا، عنوان گرانقیمت ترین بازیکن فوتبال ایران را به خود اختصاص داده بود اما حالا قضیه در مورد کاپیتان تیم ملی ایران حسابی فرق کرده است. سایت ترانسفر مارکت در آستانه جام جهانی ارزش جواد نکونام را چیزی در حدود یک میلیون و 200 هزار یورو یا چیزی در حدود 5 میلیارد و 400 میلیون تومان تخمین زده است. این در حالی است که کاپیتان تیم ملی چندی پیش برای 4 ماه با باشگاه الکویت قراردادی به ارزش 500 هزار دلار به امضا رساند و چیزی حدود یک میلیارد و 600 میلیون تومان از این باشگاه گرفت.

در اینجا بد نیست اشاره ای هم به قرارداد او با استقلال در سالی که گذشته داشته باشیم. نکونام برای یک فصل با استقلالی ها قراردادی 750 میلیونی امضا کرده بود که با دریافتی او در کویت اختلاف فراوانی دارد.

مسعود شجاعی

ابتدای همین فصل بود که مسعود شجاعی به عنوان بازیکن آزاد، راهی لیگ دوم اسپانیا شد و برای یک فصل با لاس پالماسی ها قراردادی به ارزش یک میلیون یورو به امضا رساند. به این ترتیب شجاعی امسال چیزی حدود 4 میلیارد و 500 میلیون تومان از تیم جزایر قناری پول گرفته است.

به این نکته هم باید اشاره داشت که سایت ترانسفر مارکت، ارزش فعلی شجاعی را چیزی حدود یک میلیون و 200 هزار یورو تخمین زده که چیزی حدود 5 میلیارد و 400 میلیون تومان می شود. به هر حال درخشش شجاعی در لاس پالماس باعث شده ارزش او در این سایت کمی بالا برود و پیش بینی می شود حضور در جام جهانی زمینه ساز بیشتر شدن مبلغ قرارداد بازیکن مورد علاقه کی روش شود.

رضا قوچان نژاد

هر چند رضا قوچان نژاد در یک سال اخیر عملکردی رویایی در تیم ملی ایران داشته اما کارنامه ضعیف او در عرصه باشگاهی باعث شده ارزشش در اروپا حسابی کم شود.

گوچی که در همین فصل نقل و انتقالات زمستانی از استاندارد لیژ به چارلتون انگلیس پیوست، برای دو سال، قراردادی به ارزش یک میلیون یورو یا 4 میلیارد و 500 میلیون تومان به امضا رسانده که در مقایسه با سایر لژیونرهای ایرانی مبلغ قابل توجهی به حساب نمی آید. به هر حال جام جهانی فرصتی است تا گوچی با نشان دادن توانایی هایش هم از لیگ دسته دوم انگلیس به سطح اول فوتبال اروپا برسد و هم ارزشش را بالا ببرد.

ستاره های ایران چقدر می ارزند؟!

دنیل داوری

دروازه بان بوندس لیگایی تیم ملی هم جزو گرانقیمت ترین بازیکنان فوتبال ایران به حساب می آید. داوری که امسال گلر شماره یک تیم هجدهم بوندس لیگا بوده، به گزارش ترانسفر مارکت، ارزشی حدود یک میلیون و 250 هزار یورویی دارد. به این ترتیب باید گفت داوری پیش از حضور در جام جهانی می تواند قراردادهایی به ارزش 5 میلیارد و 625 میلیون تومان امضا کند، البته قبل از جام جهانی!

به هر حال احتمال اینکه او دروازه بان اول ایران در برزیل باشد زیاد است و این مسئله می تواند ارزش قرارداد جدید او را بالا ببرد. به این نکته باید اشاره داشت که داوری رسما اعلام کرده برای سال آینده از برانشوآیگ جدا می شود و حالا باید دید مقصد جدید او کجا است.

علیرضا جهانبخش

در ابتدای همین فصل بود که دو باشگاه سپاهان و پرسپولیس با جیب پر پول سراغ جهانبخش رفتند. این دو باشگاه تصمیم داشتند با مبلغی حدود 500 میلیون تومان جهانبخش را جذب کنند اما او به پیشنهاد مدیران این دو باشگاه جواب منفی داد و با قراردادی به ارزش 750 هزار یورو برای 3 سال به نایمخن هلند پیوست. او حالا عنوان پدیده لیگ هلند را به خود اختصاص داده و براساس نوشته سایت ترانسفر مارکت، ارزشی حدود یک میلیون یورو یا 4 میلیارد و 500 میلیون تومان دارد.

اینطور که به نظر می رسد جهانبخش یکی از مسافران جام جهانی هم خواهد بود تا شاید در فصل جدید یکی از گرانقیمت ترین بازیکنان فوتبال ایران لقب بگیرد و بتواند در این زمینه با بازیکنانی مثل دژاگه رقابت کند.

پژمان منتظری

منتظری هم یکی از بازیکنانی بود که همین چند ماه پیش سر از فوتبال قطر درآورد. این بازیکن که در نیم فصل اول از استقلال 900 میلیون تومان پول گرفته بود، با امضای قراردادی یک سال و نیمه و به ارزش یک میلیون و 500 هزار دلار یا همان 4 میلیارد و 800 میلیون تومان به ام الصلال پیوست تا خودش را به جمع گرانقیمت ترین بازیکنان فوتبال ایران اضافه کند.

ستاره های ایران چقدر می ارزند؟!

البته سایت ترانسفر مارکت، ارزش فعلی دفاع وسط تیم ملی ایران را چیزی حدود یک میلیون و 200 هزار یورو یا همان 5 میلیارد و 400 میلیون تومان تخمین زده است. منتظری هم از آن دست بازیکنانی است که با حضور در جام جهانی می تواند ارزش فعلی اش را بالا ببرد.

مجتبی جباری

شاید کمی عجیب به نظر برسد اما پس از دژاگه، مجتبی جباری یکی از گرانقیمت ترین بازیکنان حال حاضر ایران است. جباری که گفته می شود در ابتدای لیگ سیزدهم با سپاهان قراردادی به ارزش یک میلیارد و 100 میلیون تومان امضا کرد و در میانه راه قید حضور در این تیم را زد، به تازگی قراردادی دو ساله به ارزش 3 میلیون و 500 هزار دلار با باشگاه الاهلی قطر بسته تا چیزی حدود 11 میلیارد و 200 میلیون تومان از مسئولان این تیم پول بگیرد. شاید همین رقم نجومی باعث شد مجتبی بی خیال حضور در جام جهانی شود و تمام تمرکزش را برای قطری ها بگذارد!

سردار آزمون

آزمون که این روزها مورد توجه باشگاه هایی مثل آرسنال و میلان قرار گرفته، به نوشته ترانسفر مارکت ارزشی حدود 500 هزار یورو یا 2 میلیارد و 250 میلیون تومان دارد. البته این ارزش فعلی او در لیگ روسیه است.

اینطور که گفته می شود آرسنالی ها با پیشنهادی 2 میلیون یورویی قصد به خدمت گرفتن او را دارند. به این ترتیب آزمون هم بعد از جام جهانی یکی از گرانقیمت ترین بازیکنان ایران خواهد بود. به این نکته باید اشاره داشت که آخرین قرارداد آزمون با سپاهان در ایران مبلغی کمتر از 100 میلیون بوده است!

استیون بیت آشور

بیت آشور هم یکی دیگر از بازیکنانی است که به تازگی تیمش را عوض کرده و با قراردادی به ارزش 500 هزار یورو به ونکور پیوسته است. البته این مبلغی است که سایت ترانسفر مارکت مقابل نام بیت آشور نوشته تا او ارزشی 2 میلیارد و 250 میلیونی داشته باشد.

آندرانیک تیموریان/ سید جلال حسینی

حالا که مروری بر گرانقیمت ترین بازیکنان فوتبال ایران داشتیم، بد نیست اشاره ای هم به داستان آندو و سید جلال داشته باشیم. این دو بازیکن ملی پوش، نفراتی بودند که در طول فصل پیشنهادات نجومی از قطر داشتند اما به خاطر استقلال و پرسپولیس به آنها پشت کردند.

ستاره های ایران چقدر می ارزند؟!

آندو که امسال با استقلالی ها قراردادی به ارزش 2 میلیارد و 350 میلیون امضا کرده بود، می توانست دو برابر همین مبلغ را برای یک نیم فصل از قطری ها بگیرد. سید جلال هم که با پرسپولیس قراردادی یک میلیارد و 400 میلیونی داشت، می توانست برای نیم فصل 3 برابر همین قرارداد از قطری ها پول بگیرد. البته اینطور که گفته می شود این دو بازیکن هم سال آینده به قطر می روند تا به جمع گرانقیمت ترین بازیکنان فوتبال ایران اضافه شوند.

خارجی های لیگ ایران

در بالا نگاهی به مبلغ قرارداد ایرانی هایی داشتیم که خارج از ایران فوتبال بازی می کنند اما در اینجا بد نیست نگاهی هم داشته باشیم به خارجی هایی که در ایران توپ می زنند. قبل از هر چیز بد نیست بدانید در فصلی که گذشت روی هم رفته مبلغی حدود 11 میلیارد تومان، هزینه بازیکنان خارجی لیگ سیزدهم شد، یعنی 2 میلیارد کمتر از ارزش فعلی اشکان دژاگه در فوتبال اروپا!

در این میان نیلسون که شاید با کیفیت ترین خارجی لیگ ایران بود، قراردادی 240 هزار دلاری امضا کرد و روی هم رفته مبلغی حدود 700 میلیون از پرسپولیس پول گرفت. ساموئل هم که اسمی ترین و با کارنامه ترین خارجی لیگ بود، با استقلالی ها قراردادی به ارزش یک میلیارد و 450 میلیون امضا کرد تا گرانقیمت ترین خارجی لیگ ایران لقب بگیرد.


ویدیو مرتبط :
گرما می ارزند به خانمی شدن ....

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

پژو و ایران خودرو چقدر می ارزند؟


به گفته مدیران عامل ایران‌خودرو و سایپا ارزش هر کدام از این دو شرکت خودروساز در شرایط فعلی ۷ میلیارد دلار است.

خبرگزاری فارس: به گفته مدیران عامل ایران‌خودرو و سایپا ارزش هر کدام از این دو شرکت خودروساز در شرایط فعلی ۷ میلیارد دلار است.

هاشم یکه‌زارع در همایش بین‌المللی خودرو اظهار داشت: رشد تولید ناخالص داخلی در ایران 2.7 درصد و مالکیت خودرو 8.7 درصد است و رشد تولید خودرو در ایران در سال‌های 2002 تا 2011 معادل 3.3 درصد بوده است.

وی تصریح کرد: در منطقه خاورمیانه سهم ایران و ترکیه در تولید خودرو به 84 درصد می‌رسد و پیش‌بینی می‌شود میزان تقاضا در این منطقه تا سال 2025 از 4.4 دستگاه به 6.7 میلیون دستگاه خودرو برسد.

یکه‌زارع تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال 2025 در بازار ایران 2 میلیون و 300 هزار دستگاه خودرو فروخته شود.

به گفته وی، در حال حاضر 2.7 میلیون دستگاه خودرو در منطقه خاورمیانه تولید می‌شود که این رقم در سال 2.25 به 5.8 میلیون دستگاه خواهد رسید و قرار است صنعت خودروی ایران سهم 3 میلیون دستگاه از این رقم داشته باشد.

یکه‌زارع افزود: به این ترتیب پتانسیل جدید تولید و فروش یک میلیون و 700 هزار دستگاه خودرو در منطقه وجود دارد که می‌توانیم از آن استفاده کنیم.

مدیرعامل ایران خودرو با بیان اینکه در سال 2014 حدود 25 درصد از رشد ناخالص داخلی به بخش صنعت اختصاص داشته است، گفت: سهم صنعت خودروسازی از این رقم 2.7 درصد بود که پیش‌بینی می‌شود تا سال 2025 به 4.1 درصد برسد.

وی ادامه داد: در ایران برای تولید 2 میلیون و 150 هزار دستگاه خودرو ظرفیت‌سازی صورت گرفته که یک میلیون و 800 هزار دستگاه متعلق به خودروی سواری است که 83 درصد سهم دارد.

یکه‌زارع با اشاره به فروش 19 میلیون دستگاه خودرو از سال 1966 تاکنون در ایران گفت: 93 درصد خودروهای فروخته شده به تولیدات داخلی اختصاص داشته است.

به گفته وی، در سال 2014 میزان فروش خودرو و لوازم یدکی در ایران 23 میلیارد دلار بوده است که این رقم تا سال 2025 به 40 تا 50 میلیارد دلار خواهد رسید.

مدیرعامل ایران خودرو با بیان اینکه 10 میلیون دستگاه خودروی فرسوده باید از رده خارج شود، گفت: این کار سالانه یک میلیون مورد تقاضای جدید برای خرید خودرو ایجاد می‌کند.

یکه‌زارع اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی خانواده‌های ایرانی مردم ایران به دنبال خرید خودروهای کمتر از 15 هزار دلار هستند و طبق آمارها 85 درصد خودروهای عرضه شده در ایران قیمت کمتر از 15 هزار دلار داشته‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر این گروه خودروسازی 7 میلیارد دلار ارزش دارد، گفت: در حال حاضر 54 درصد سهم بازار خودروی ایران به این شرکت اختصاص دارد.

مدیرعامل ایران خودرو در پایان با اشاره به همکاری ایران‌خودرو با شرکت‌های رنو، بنز، سوزوکی و پژو گفت: مذاکره برای همکاری با شریک پنجم ایران خودرو نیز در حال انجام است و البته ممکن است شریک ششم نیز داشته باشیم.

به گزارش فارس، مهدی جمالی مدیرعامل سایپا نیز در این مراسم با بیان اینکه ارزش گروه خودروسازی سایپا 7 میلیارد دلار است، گفت: ارزش سهام سایپا طی ماه گذشته 145 درصد رشد داشته است.

وی افزود: ظرفیت تولید 82 دستگاه خودرو توسط سایپا در سوریه، عراق، ونزوئلا، سودان و الجزایر ایجاد شده و در حال حاضر طراحی دو پلت‌فرم در مرکز تحقیقات سایپا در حال انجام است که 20 محصول برپایه این دو پلت‌فرم عرضه خواهد شد.

جمالی با بیان اینکه 8 ماه پیش و در زمان ورودم به سایپا، این شرکت با هزار و 66 میلیون دلار زیان انباشته روبه‌رو بود، گفت: از اضمحلال شرکت سایپا جلوگیری کردیم که این اقدامات با حمایت شخص وزیر صنعت صورت گرفت.

وی ادامه داد: شرکت سایپا در روز 25 اسفند امسال به عنوان سومین شرکت از لحاظ سرمایه بعد از فولاد مبارکه و بانک صادرات معرفی خواهد شد.