کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

چطور می‌توانید با چاقی مفرط در کودکان مبارزه کنید؟



 

چاقی در کودکان,علت  چاقی در کودکان

 شیوه صحیح  تغذیه کودک از چاق شدن کودکان جلوگیری میکند

 

 در اینجا نشان می‌دهیم که چطور می‌توانید با چاقی مفرط در کودکان مبارزه کنید.


 دستورالعمل های رژیمی جدید خطرات بهداشتی ناشی از شیوه تغذیه ای که اغلب کودکان دارند را نشان می‌دهد. در اینجا نشان می‌دهیم که چطور می‌توانید با چاقی مفرط در کودکان مبارزه کنید.

سیب زمینی سرخ کرده و چیپس تنها سبزیجات موجود در لیست 25 منبع کالری هستند. آب میوه نیز مانند رهبر گروه میوه جات می‌باشد.

گسترش این مواد غذایی نقش بزرگی در چاقی های مفرط در دوران کودکی دارد، که بر روی خیلی از مسائل، فراتر از افزایش سایز دور کمر کودکان تأثیر می‌گذارد. بسیاری از بیماری های مزمن مانند آسم، آلرژی، دیبات و اختلال بیش فعالی کمبود توجه در میان کودکان رو به افزایش می‌باشد. و تمام این شرایط با مواد غذایی که کودکان مصرف می‌کنند در ارتباط است. بهبود شیوه تغذیه کودک در 3 زمینه زیر به داشتن کودکانی هرچه سالم تر کمک خواهد کرد.
 
مصرف نمک را کاهش دهید
اغلب بچه های بالای 2 سال بیش از حد سدیم مصرف می‌کنند که می‌تواند منجر به فشار خون بالا در آنها شود. نان سفید بزرگترین منبع تأمین نمک کودکان می‌باشد، به این دلیل که به میزان زیادی از آن مصرف می‌کنند. مقادیر زیادی از سدیم در بسیاری از غذاهای فرآوری شده، غذاهای یخ زده و غذاهای رستورانی مخفی و پنهان است.

راه‌حل: هنگام خرید، نان غلاتی که نمک کمتری دارد را انتخاب کنید. بیشتر در خانه غذا بخورید، و همیشه غذاهای تازه را به جای غذاهای یخ زده و فرآوری شده انتخاب کنید.

 

به میزان شکر افزوده توجه کنید
قند سالم در بسیاری از مواد غذایی مانند میوه‌ها و شیر وجود دارد، به این دلیل که این مواد غذایی علاوه بر قند ارزش های غذایی دیگری نیز دارند که سیگنال هایی را برای استفاده درست قند به بد می فرستد. اما زمانی که به مواد غذایی که هیچ ارزش غذایی دیگری ندارند، مانند دسر، اضافه می‌شود این فرایند طبیعی از بین می‌رود.

راه‌حل: درست کردن شیرینی در خانه می تواند یک درمان مقطعی برای این کار باشد. اما از همه مهمتر، از این دستاوردها به عنوان نقشه راهی برای جهت دهی به تغییرات استفاده کنید به این دلیل که سلامتی کودکان شما به آن وابسته است


از مصرف چربی زیاد دست بکشید
این اصطلاح می تواند هشدار بعدی برای چاقی کودک شما باشد. چربی های جامد و قند های اشباع شده تا 35 درصد کالری بیشتری را وارد بدن کودک می‌کنند که هیچ ارزش غذایی نیز ندارند. این چربی های ناسالم که در دمای اتاق جامد هستند، بیشتر در کره، مارگارین و گوشت قرمز یافت می‌شوند. این به این معنی است که بسیاری از مواد غذایی که در لیست کودکان قرار دارد، مانند پیتزا، هات داگ، سیب زمینی سرخ شده و دسر شامل این چربی ها می باشد.

راه‌حل: در صورت امکان، از مصرف این غذاهای اجتناب کنید و هنگام پخت و پز از روغن های مایع به جای چربی های جامد استفاده کنید.

منبع:ninisite.com


ویدیو مرتبط :
چاقی مفرط 3 برابر بیش از گرسنگی آدم ها را می کشد!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چند راهکار برای پیشگیری از چاقی کودکان



 

 

 

چند راهکار خانگی  برای پیشگیری از چاقی در کودکان


افزایش نرخ ابتلا به چاقی و اضافه وزن در کودکان و نوجوانان، خطر بروز مشکلات سلامتی و ابتلا به بیماریهای جدی مانند دیابت رو به افزایش است.


یکی از متخصصان تغذیه در مرکز پزشکی دانشگاه تگزاس خاطر نشان می‌کند که کمک به کودکان در جلوگیری از افزایش وزن از همان آغاز زندگی و سنین کودکی ضروری است.

 


وی تصریح کرد: حتی افرادی که گرایش ژنتیکی در کسب اضافه وزن دارند، می‌توانند از طریق تغذیه مناسب و ورزش کردن از افزایش وزن خود به طور مناسب جلوگیری کنند. این آموزش از همان زمان شیردهی و با معرفی غذاهای جامد در زمانی که کودک آماده رشد است یعنی حدود 4 تا 6 ماهگی باید آغاز شود.



این متخصص تغذیه همچنین چند راه کار خانگی برای سالم ماندن کودکان و جلوگیری از چاقی آنها ارائه کرده است که عبارتند از:


- در هر نوبت مقدار وعده‌های غذایی را کاهش دهید و اجازه دهید که اگر کودک هنوز گرسنه است خودش غذای بیشتری درخواست کند.



- حتما به کودک غذاهای سالم و میان وعده‌های سالم که در آشپزخانه خودتان موجود هستند، مانند میوه بدهید.


- چون ممکن است مجبور شوید چندین بار تلاش کنید تا کودکتان نوع خوردنی را که به او می‌دهید بپذیرد لذا ناامید نشده و هیچگاه پیشنهاد یک خوردنی سالم را به او رها نکنید.



- به هنگام طبخ غذا از مواد و محتویات کم کالری مثل پنیر کم چرب یا شیر بدون چربی استفاده کنید.


- کودک خود را به انجام ورزش و تحرک بدنی تشویق کنید.