کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

شیوه یادگیری فرزندتان را شناسایی کنید



یادگیری,یادگیری کودکان,یادگیری در کودکان

والدین و مربیان به صورتی شهودی می دانند روش یادگیری کودکان با هم متفاوت است و فعالیتی که برای یادگیری یک کودک مناسب است برای کودک دیگر هیچ جذابیتی ندارد. اما سیستم سنتی آموزش تاکید دارد فقط یک راه برای آموختن هر چیز وجود دارد. خیلی اوقات والدین نمی توانند مهارتی را همان طور که خود آموخته اند به فرزندانشان آموزش دهند.

اگر از شیوه یادگیری شخصی و نوع هوش کودکان آگاهی داشته باشیم، بهتر می توانیم در آموزش مطالب مختلف به آنها موفق باشیم. در حالی که مفهوم بهره هوشی (IQ) تنها ملاک تعیین هوش را توانایی های ریاضیاتی و منطقی می دانست، در سال ۱۹۸۳ روان شناس برجسته ای به نام هوارد گاردنر نظریه ای به نام هوش چندگانه (MI) ارائه کرد و بر اساس آن هشت نوع هوش متفاوت را برشمرد. این هشت نوع هوش عبارتند از:

زبان شناختی، منطقی ـ ریاضیاتی، بدنی ـ جنبشی، موسیقایی، فضایی، طبیعت گرا، بین فردی و درون فردی.

برای این که شیوه یادگیری فرزندتان را کشف کنید، به بازی هایی که می کند دقت کنید. چه اسباب بازی هایی انتخاب می کند. شاید اگر بیشتر دقت کنید متوجه نوعی شباهت در انتخاب های او می شوید. شاید همه اسباب بازی های او رنگی روشن دارند یا صدادار هستند. سپس به نحوه بازی او نیز دقت کنید.

آیا بیشتر به اسباب بازی هایش نگاه می کند یا این که آنها را در دست گرفته و آنها را حس می کند شاید بیشتر از اسباب بازی دوست داشته باشد جنب و جوش و فعالیت بدنی داشته باشد. وقتی او را بغل می کنید تا برایش کتاب بخوانید، ببینید بیشتر به چه چیزی توجه می کند. بیشتر به تصاویر نگاه می کند؟ یا این که به کلمات آهنگینی که می گویید دقت می کند یا این که سعی می کند تصاویر مختلفی را که در کتاب است، لمس کند یا این که دوست دارد داستانی را که می شنود برایتان بازی کند؟

بیشتر بچه ها مجموعه ای از هوش ها و سبک های مختلف یادگیری دارند و می توان آنها را به شیوه های مختلفی سرگرم کرد. اگر متوجه گرایش خاصی در او نسبت به اسباب بازی ها یا بازی های خاصی نشدید، ممکن است دلیلش این باشد که کودکتان بیش از یک هوش اصلی دارد یا این که هنوز آنقدر بزرگ نشده تا یکی از هوش هایش از بقیه برتر باشد. بیشتر والدین می توانند تا حدود دو سالگی نوعی گرایش فرزندانشان در انتخاب بازی ها و اسباب بازی ها را مشاهده نمایند. از آن پس به احتمال زیاد این رویه همچنان ادامه می یابد و او در انتخاب های مختلف، یک ویژگی خاص را بر بقیه ترجیح می دهد.

احترام به هوش های فردی و سبک های یادگیری به این معناست که انواعی از راه های مختلف برای یادگیری را به فرزندتان ارائه دهید. در واقع برای آموزش هر مطلبی می توان با شیوه ای که به هوش اصلی ارتباط دارد بخوبی عمل کرد. توجه به نقاط قوت کودک سبب افزایش کارایی و سرعت آموزش مهارت های مختلف می شود و در کودک نوعی علاقه به یادگیری پدید می آورد که همواره همراه او خواهد ماند.

 

منبع:jamejamonline.ir


ویدیو مرتبط :
انقلاب در شیوه ی یادگیری (2)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

مخالفت رئیس‌جمهور با شیوه شناسایی پردرآمدها



روحانی,یارانه نقدی,شناسایی پردرآمدها

مخالفت رئیس‌جمهور با شیوه شناسایی پردرآمدها

طرح حذف یارانه نقدی اقشار پردرآمد و اعلام شیوه‌های مختلف برای شناسایی پردرآمدها در یک ‌ماه اخیر، نگرانی‌هایی را در سطح جامعه مبنی بر ورود دولت به حوزه خصوصی زندگی مردم و استخراج اطلاعات اقتصادی آنها ایجاد کرد.

به گزارش همشهری، این نگرانی‌ها و همچنین بررسی‌های کارشناسی موجب شد تا دولت عملا سیاست شناسایی پردرآمدها را به‌دلیل خطر خدشه‌دارشدن اعتماد شهروندان به نهادهای اقتصادی دولتی مانند بانک‌ها، کنار گذارد. مجلس نیز که از مدت‌ها پیش درصدد مکلف‌‌کردن دولت به شناسایی و حذف یارانه‌ پردرآمدها بود، با درک مخاطرات اقتصادی و اجتماعی مسئله روز یکشنبه از طرح خود عقب‌نشینی کرد.

در تازه‌ترین اظهارنظر، رئیس‌جمهور دیروز در دیدار با نمایندگان استان فارس، صراحتا بر موجه‌نبودن ورود دولت به زندگی خصوصی مردم به بهانه شناسایی پردرآمدها و حذف یارانه آنها تأکید کرد. حسن روحانی با بیان اینکه طرح مجلس برای حذف یارانه نقدی 3دهک درآمدی بالا در مجلس به نتیجه نرسید، افزود: این اتفاق نشان داد که ساماندهی اقتصاد بسیار سخت است.

 

وی با اشاره به طرح‌های مختلف برای شناسایی پردرآمدها در دولت افزود: بنده با پیشنهادهای متعددی که به نوعی ورود به زندگی خصوصی مردم بود، به‌شدت مخالفت کردم چرا که معتقدم اعتماد مردم به سیستم بانکی و دولت باارزش‌تر و مهم‌تر از کاهش هزینه‌های دولت به هر روشی است.

اظهارات بالاترین مقام اجرایی کشور نشان می‌دهد که عملا دولت سیاست شناسایی اقشار پردرآمد را برای حذف یارانه نقدی آنها کنار گذاشته و قصد دارد اقشار کم‌درآمد نیازمند به یارانه نقدی را شناسایی کرده و به این ترتیب عملا اقشار پردرآمد از قطار یارانه نقدی پیاده می‌شوند. بر این اساس طبق اظهارات معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی، دولت قصد دارد سامانه‌ای راه‌اندازی کند تا افرادی که خواهان دریافت یارانه نقدی هستند،

 

با ارائه اطلاعات اقتصادی خود ثبت‌نام کرده و درصورتی که دولت این نیاز را برای خانواده‌ها تأیید کرد به آنها یارانه پرداخت کند. از این طریق به‌طور طبیعی افراد و خانواده‌هایی که تمایل ندارند اطلاعات اقتصادی آنها کشف شود، از ثبت نام خودداری می‌کنند.

در نشست دیروز رئیس‌جمهور با اشاره به تلاش دولت برای تعادل شاخص‌های اقتصادی تا پایان سال گفت: دولت درنظر دارد تا پیش از شروع سال جدید، تورم از ۴۰‌درصد به حدود ۳۰ درصد کاهش یابد تا برای مردم امیدبخش باشد و در سال ۹۳ نیز با تداوم تلاش‌ها این نرخ به زیر ۳۰ درصد تقلیل یابد.
/همشهری