کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

درمان یبوست در نوزادان



درمان یبوست در نوزادان,یبوست در نوزادان,علت یبوست در نوزادان

 اگر جزء مادرانی هستید که نوزادتان برای دفع مدفوع دچار مشکل می­شود و شما را نگران کرده است حتما این مقاله را تا آخر مطالعه کنید. یکی از مشکلات گسترده­ای که در دستگاه گوارش پیش می­آید، یبوست است. در این وضعیت خاص روده­ها قادر به حرکت مکرر نیستند. یبوست باعث می­شود سموم زیادی وارد جریان خون شود و به نقاط مختلف بدن منتقل شود. این سموم در دراز مدت بدن را دچار بیماری­های مختلفی می­کند که بهترین راه مقابله با آن‌ها پیشگیری و درمان به موقع یبوست است. بیماری‌هایی که بر اثر یبوست پیش می ­آید: آرتریت، آپاندیست، آب مروارید، ورم مفاصل.

برخی از والدین فکر می­کنند شکم نوزادشان باید هر روز کار کند واگر چنین نباشد نوزادشان دچار یبوست است، در حالی که این‌ها علائم یبوست نیست. اصطلاح یبوست زمانی به کار می­رود که مدفوع به حدی سفت باشد که نتواند به راحتی از روده خارج شود. در صورتی که فرزند شما به راحتی مدفوعی نسبتا نرم را تخلیه می کند دچار یبوست نیست حتی اگر این دفع هر چند روز یک­بار اتفاق بیفتد. گاهی یبوست در نوزادان می­تواند ناشی از ناتوانی تجربه دفع مدفوع باشد. اگر نوزاد در هنگام دفع مدفوع دچار درد و سختی شود برای روزهای دیگر و دفع مدفوع بعدی به دلیل ترسی که از قبل به او وارد شده است سعی می­کند به خودش فشار نیاورد و مدفوع را دفع نکند که این خود باعث یبوست می­شود. مصرف مقادیر قابل توجهی از شیر گاو به خصوص در اطفال زیر 2 سال نیز می­تواند یکی از دلایل یبوست باشد.

چند راه برای درمان یبوست در کودکان و نوزادان
1-نوزادان را در فواصل استاندارد شیر بدهید تا مواد غذایی در روده به خوبی هضم شود.

2-غیر از مواد غذایی روزانه، شیر، غلات سبوس دار و آبمیوه­های تازه را در رژیم غذایی روزانه کودک‌تان قرار دهید.

3-به مقدار کافی به او آب بدهید.

4-در نوزادان  بالای 5 تا 6ماه از آبمیوهایی مثل سیب و گلابی استفاده کنید. البته با دستور پزشک و به اندازه کم.

5-از غذاهای پرفیبر مثل انواع لوبیا نخود سبز، زرد آلو، آلو و اسفناج استفاده کنید.

6-شکم نوزادتان را به آرامی ماساژ دهید.

7-در نوزادان بالای 6 ماه زیر نظر پزشک می­توانید از شیاف­های گلیسرین برای نرم کردن مدفوع استفاده کنید.

 

منبع:shahrzadpress.com


ویدیو مرتبط :
درمان یبوست در نوزادان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

درمان یبوست با لوبیا سبز



 

 

 

درمان یبوست با لوبیا سبز

 

فصل گرما، فصل وفور لوبیا سبز است و تا زمانی كه لوبیا، سبز و تازه است بیشتر خانم‌های ایرانی از آن كوكو یا خوراك تهیه كرده یا آن را با برنج مخلوط می‌كنند البته برخی خانم‌های باسلیقه نیز حجم زیادی از این سبزی را تهیه كرده و برای زمستان آنها را در فریزر ذخیره می‌كنند.

به طور كلی لوبیا دارای انواع سفید، قرمز، چشم بلبلی و چیتی است و تا وقتی كه لوبیا، سبز و تازه است از دار و دسته سبزیجات به شمار می‌رود، ولی وقتی غلاف و دانه‌های آن خشك شود از گروه حبوبات یا بهتر بگوییم جزو بنشن‌ها محسوب می‌شود.

در كل لوبیا سرشار از ویتامین‌های A، B، C و مواد معدنی آهن، فسفر، كلسیم و پتاسیم است. البته بد نیست بدانید لوبیا خشك فاقد ویتامین C بوده اما از نظر پروتئین و ویتامین E غنی‌تر است.

 

 

لوبیا سبز خنك است

لوبیا سبز طبع خنكی دارد. بنابراین از گرمازدگی جلوگیری می‌كند و به جهت مدر بودن به دفع سموم بدن كمك می‌نماید. این سبزی ارزشمند به دلیل دارا بودن مقدار زیاد اسیدفولیك و آهن قادر است تا حدودی در رفع كم‌خونی و پیشگیری از بروز حملات قلبی موثر باشد. همچنین لوبیا سبز به جهت مواد فیبری از افزایش قند و كلسترول بد خون جلوگیری می‌كند.

یبوست و بواسیر را درمان می‌كند. فشار خون را كاهش می‌دهد و به دلیل غنی بودن از ویتامین‌های گروه B تقویت‌كننده فوق‌العاده سیستم اعصاب به شمار می‌آید. به طور كلی لوبیا از باقالی بهتر و نفخ آن كمتر بوده ولی از نخود نفاخ‌تر است. لوبیا سبز را همه سنین می‌توانند بخورند، اما كسانی كه معده‌های ضعیف دارند یا بچه‌های كوچك به علت نفاخ بودن باید آن را كمتر مصرف كنند.

خوب است بدانید لوبیا سبز در مقایسه با لوبیا خشك بسیار كالری دارد به طوری كه در 100 گرم آن تنها 30 كالری انرژی نهفته است، در حالی كه در 100 گرم لوبیا قرمز و سفید خشك 340 كالری و لوبیا چشم‌بلبلی 130 كالری انرژی نهفته است. البته ناگفته نماند هنگام طبخ از مقدار كالری انواع لوبیا اندكی كاسته می‌شود.

 


توصیه‌‌ها

1 ـ مدت نگهداری لوبیا سبز در یخچال در صورتی كه آن را در كیسه محبوس نكنیم 3 تا 4 روز است و در فریزر به صورت وكیوم 1 تا 6 ماه است. البته انجماد طولانی می‌‌تواند تا حدودی از ویتامین C و اسیدفولیك این سبزی بكاهد و طعم و مزه آن را نامطلوب و تند سازد. لذا بهتر است در هر فصلی از سبزی‌های تازه آن فصل استفاده كنیم و مصرف سبزی‌‌های منجمد را به حداقل برسانیم.

 

2 ـ بهترین روش طبخ لوبیا سبز، بخارپز كردن آن است و لذیذترین غذایی هم كه می‌توانید از آن تهیه كنید، لوبیا پلو است. در اثر مخلوط كردن لوبیا با برنج پروتئین آن كامل شده و قدرت جذب آن در بدن بالا می‌رود. از سوی دیگر افزودن دارچین و گوجه فرنگی تازه را به این غذا توصیه می‌كنیم.

منبع: jamejamonline.ir