کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

به کودک لجباز رشوه ندهید



کودک لجباز,لجبازی در کودکان,رفتار با کودک لجباز

 یک کارشناس روانشناسی با بیان اینکه لجبازی کودک یک‌ روزه شکل نمی‌گیرد و یک‌ روزه هم برطرف نخواهد شد، گفت: والدین به خصوص مادر از دادن هرگونه رشوه و پاداش به کودک لجباز خودداری کنند.

"خانم نوری"، با اشاره به این مطلب، اظهارکرد: شکی نیست که منطقی بودن با کودک لجباز کار سختی است و گاهی اوقات صبر والدین به پایان می‌رسد اما نباید این نکته را فراموش کرد که رفتار پدر و مادر در شکل دادن به این نوع رفتار بسیار حائز اهمیت است.

وی تصریح‌کرد: لجبازی نوعی رفتار مقابله‌ای در کودکان است که معمولاً والدین در مواجهه با آن رفتارهای مختلفی را نشان می‌دهند که اکثرا هم با شکست مواجهه می‌شوند. پدر و مادران باید توجه داشته باشند که از ایجاد رفتارهایی که منجر به لجبازی در کودکان می‌شود، تاحد ممکن اجتناب کنند، چرا که در واقع این پدران و مادران هستند که بازنده خواهند شد.

این کارشناس روانشناسی با بیان اینکه درابتدا باید دقت کرد که ریشه حرکت ناخوشایند کودک چیست؟، افزود: به این نکته باید دقت شود که در لحظه‌ای که کودک لجبازی کرده و بر رفتار نادرست خود پافشاری می‌کند، آیا نیاز او برای جلب توجه است؟ آیا آن کار به او آرامش می‌دهد؟ آیا نیاز حسی است؟ آیا سطح توانایی‌اش در همین حد است؟ و آیا عادتی است؟

وی ادامه داد: با ریشه‌یابی این موضوع والدین می‌توانند رفتار درستی از خود بروز دهند، هر چند هنوز بسیاری از والدین، مهارت‌های کنترل مناسب مقابله با لجبازی کودکان را نیاموخته‌اند.

نوری ضعیف نبودن در برابر کودک لجباز را نوعی راهکار برای کاهش رفتارهای لجبازانه دانست و خاطرنشان‌کرد: در حقیقت باید از موضع قدرت و عقل برخورد کرد و نقطه ضعف نشان نداد، چراکه بسیاری از والدین عملاً به‌قدری واکنش شدیدی به رفتارهای کودکان نشان می‌دهند که کودک هر قدر که کوچک باشد، متوجه می‌شود که نقطه ضعف والدین در کجاست.

وی با اشاره به اینکه والدین باید آمار امر و نهی به کودک خود را در طول روز داشته باشند، افزود: دلیل این امر در آن است که چون والدین زمانی که خسته‌اند و حوصله کاری را ندارند، تعداد امر و نهی‌هایشان خیلی بیشتر از زمانی است که دوست دارند به دل کودک راه بیایند تا خودش به کشف محیط بپردازد.

نوری ادامه داد: والدین هیچ وقت از دستوری که داده‌اند نباید چشم‌پوشی کنند، برای همین مواقعی که دستوری می‌دهند باید دقت داشته باشند که کودک در حالتی باشد که بتواند دستور را انجام دهد و اما اگر جواب نداد باید از روش‌های مختلف رفتاری جهت شکل دهی فعالیت استفاده کرد تا در نهایت به کتک زدن و تنبیه بدنی ختم نشود.

وی با اشاره به اینکه لجبازی برای کودک به مرور به یک عادت و خصلت رفتاری و همچنین روشی برای پیشبرد کار، جلب توجه و اظهار وجود تبدیل می‌شود، یادآورشد: رفع این مشکل نیازمند زمان و توجه است. نکته اصلی درباره لجبازی کودک اجتناب از تنبیه وی است. لجبازی یک خصلت بد و پلید نیست و برای کودک هدف محسوب نمی‌شود. بر این اساس در مقابل لجبازی وی نباید از حربه تنبیه استفاده کرد.

 

منبع:isna.ir


ویدیو مرتبط :
کودک فوق العاده لجباز !!!!!!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

به این کودک نان ندهید +عکس



به این کودک نان ندهید +عکس

در این میان گاهی انسان هایی وجود دارند که به دلایل مختلفی نمی توانند از نان استفاده کنند و این پسر بچه 6 ساله انگلیسی نیز از جمله این افراد است.

 

به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران، نان یکی از اصلی ترین غذاهای انسان در طول تاریخ بوده و هست. نان هایی که از آرد گندم و یا جو پخته می شوند هر روزه غذای انسانهای زیادی را تامین می کنند. در این میان گاهی انسان هایی وجود دارند که به دلایل مختلفی نمی توانند از نان استفاده کنند و این پسر بچه 6 ساله انگلیسی نیز از جمله این افراد است.

 

" تیلور بری " پسر بچه 6 ساله انگلیسی در یک سال گذشته چندین بار در مدرسه و همچنین در خانه دردسرهای فراوانی را ایجاد کرده بود و حتی باعث شده بود تا مادر او 2 مرتبه برای کمک به کنترل کردن وی به مدرسه فراخوانده شود. او در سر کلاس به سایر هم کلاسی های خود حمله می کرده و یا ناگهان به زیر میز رفته و مدتی پنهان می شده است.

 

والدین این کودک در ابتدا با مراجعه به پزشک با این پاسخ رو به رو می شوند که کودک آنها به سندرم " اخلال بیش فعالی با کمبود توجه" دچار شده است و در اصل مشکلی روحی و عصبی دارد. اما مادر او در این باره می گوید: من فکر می کردم که مشکل پسر من چیز دیگری است.

 

  آزمایشات پزشکی,تغییر رژیم غذایی,اخبار,اخبار علمی

 

او شبها وقتی به خانه می آمد دیگر توان هیچ حرکتی را نداشت و بیشتر اوقات در زیر چشمان او یک هاله سیاه رنگ وجود داشت. والدین کودک دست از تلاش برنداشتند و انجام آزمایشات پزشکی متوجه شدند که کودک آنها به پروتئینی به نام " gluten " حساسیت دارد .

این پروتیئن که در گندم و جو تشکیل می شود باعث می شود تا این کودک حالت تهاجمی پیدا کرده و سعی کند تا به نوعی شیطنت کند. مادر او در این مورد می گوید: ما بسیار متاسفیم که نتوانستیم خیلی زودتر به مشکل پسر خود پی ببریم اما خوشحالیم که در نهایت به مشکل او پی برده و نگذاشتیم تا پایان عمر با تصور غلط رنج بردن از یک بیماری روحی زندگی کند. در حال حاضر و پس از تغییر رژیم غذایی وضعیت روحی و رفتاری او تغییر قابل توجهی داشته است./باشگاه خبرنگارن