کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

آیا می توان در بارداری کفش پاشنه بلند پوشید؟


باید بدانید در دوران بارداری مرکز ثقل بدن شما تغییر می کند و با کفش های پاشنه بلند نمی توانید به راحتی تعادل خود را حفظ کنید. توصیه من این است که پش از هفته 25ام کفش های پاشنه کوتاه یا تخت بپوشید. به ویژه اگر درد کمر دارید.





صبح بخیر: دکتر کاترین لینش می گوید: بله می توانید. اما مسلما راحت نخواهید بود. به همین دلیل بهتر است تا حد امکان کفش های تخت یا با پاشنه های کوتاه بپوشید که به کمر شما فشار زیادی وارد نشود. باید بدانید در دوران بارداری مرکز ثقل بدن شما تغییر می کند و با کفش های پاشنه بلند نمی توانید به راحتی تعادل خود را حفظ کنید. توصیه من این است که پش از هفته 25ام کفش های پاشنه کوتاه یا تخت بپوشید. به ویژه اگر درد کمر دارید.



دکتر جنیفر شو نیز اعتقاد دارد: پوشیدن کفش پاشنه بلند برای دوران بارداری مناسب نیست و بهتر است در بارداری این نوع کفش ها را کنار بگذارید. دلیل آن نیز این است که وزن شما افزایش می یابد و شکل و مرکز سنگینی بدن شما تغییر می کند و باعث می شود نتوانید راحت راه بروید. اگر خدایی نکرده در نتیجه عدم حفظ تعادل زمین بخورید، ممکن است ضربه وارده برای جنین داخل شکم شما ایجاد مشکل کند. بنابراین، با خود فکر کنید آیا پوشیدن کفش پاشنه بلند برایتان مهم است یا سلامت فرزندتان!


ویدیو مرتبط :
کفش پاشنه بلند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عاقبت پوشیدن کفش پاشنه بلند!!



 

 

 

پوشیدن کفش پاشنه بلند


وضعیت بدنی پاشنه بلند مرکز جرم بدن را به جلو متمایل می‌کند و لگن و ستون مهره‌ها از هم راستا بودن خارج می کند.

فشار شاید پاشنه بلند باعث بلندتر به نظر رسیدن پاها شود ولی بالا رفتن پاشنه باعث افزایش فشار روی پنجه پا خواهد شد.

ساق عضله ساق پا متناسب با مقدار بالا رفتن پاشنه منقبض می‌شود و این امر در طولانی مدت سبب کوتاه و سفت شدن عضله خواهد شد.

اعصاب مورتون پاشنه بلند و پنجه باریک می‌تواند سبب رشد غیرطبیعی عصبی (نوروما) در بین انگشت‌های سوم و چهارم شود که به نوبه خود باعث درد و بی‌حسی انگشتان خواهد شد.

تاندون آشیل وقتی جلوی پا نسبت به پاشنه پایین می‌آید، تاندون آشیل کشیده به سمت بالا کشیده می‌شود. هرچقدر که طول این تاندون کوتاهتر شود، درد شدیدتر خواهد بود.

بونیون کفش تنگ می‌تواند باعث رشد استخوانی در محل اتصال شست شود. این رشد باعث پیچ خوردن دردناک شست به سمت داخل خواهد شد.

انگشتان چکشی پنجه تنگ باعث فشار انگشتان کوچک و تا شدن آنان از مفصل میانی می‌شود. بعد از مدتی عضلات انگشت‌های دوم، سوم و چهارم توان باز شدن را از دست می‌دهند و حتی در صورت نبودن یک کفش تنگ هم شکل خم شده خود را حفظ می‌کنند.

 

پوشیدن کفش پاشنه بلند

 

زانو وضعیت غیرطبیعی بدن به هنگام راه رفتن با کفش پاشنه بلند، فشار زیادی به قسمت داخلی زانو وارد می‌کند و به همین این ناحیه از بدن یکی از مراکز شایع Osteoarthritis در خانم‌ها است. تحقیقی نشان داده است که پوشیدن کفش پاشنه بلند، احتمال این ضایعه را تا ۲۶٪ افزایش می‌دهد.

Pump Bump بندهای سفت کفش‌های پاشنه بلند می‌توانند موجب ناراحتی پاشنه و در موارد حادتر موجب تغیییر شکل موسوم به هگلاند شوند.

ضایعات قوزک پا پاشنه بلند به تعادل زیان می‌رساند و احتمال زمین خوردن کسی که این کفش را پوشیده بسیار بیشتر می‌شود. این مساله خطر شکستگی یاترک خوردگی قوزک را به همراه دارد.

درد مفاصل گودی پا پاشنه بلند باعث بازتوزیع نامناسب وزن بدن می‌شود. پوشیدن طولانی مدت آن می‌تواند منجر به درد در ناحیه برجستگی کف پا شود